.

Ahad, 3 Mac 2013

REVOLUTON - GERAKAN GERILA BARUREVOLUTON
ialah gerakan revolusi karton
untuk menumbangkan kerajaan
united malays national organisation
REVOLUTON
sedang bergerak
REVOLUTON
bukan
gerakan bodek


KAH KAH KAH
KAH KAH
KAH

3 ulasan:

DIDI KOTA BELUD YANG SEBENAR berkata...

SATU MENYATAAN ZUNAR YANG MELEKAT DI HATIKU SAMPAI BILA BILA........"SATU SAAT PUN AKU TAK TAHAN DENGAN PENINDASAN UMNO NI....."....SUARA KEMEK TAPI JIWA BAK HALILINTAR.....ZUNAR NAK KEJAR LEGENDERY ISHAM...jaga jaga cik salma...tingkatkan prestasi menghasut tu tau.....jangan sambil lewa menghasut tu...kerana. SAYA TAHU DAN RESPEK ...ANDA MEMFITNAH DENGAN FAKTA...ITU YANG SAYA SUKA DAN KAGUM...WIBAWA ROCKY BALBOA LAGI HANSEM DARI EGO TOMMY THE MACHINE GUN..........hidup TT DAN HIDUP SEMUA PENGHASUT TEGAR YANG BERWIBAWA.ANDA HERO SAYA ANAK BERANAK.

Tanpa Nama berkata...

Suda 4 orang polis terkorban isu lahad datu. Itu pasal la aku haramkan anak cucu aku menjadi polis atau berkawin dengan polis. Aku memang tak suka.

DIDI KOTA BELUD YANG SEBENAR berkata...

Aku tahu napa....cebab pulis makan cuap...bercuap dan dicuap...kalu tak kene cuap...nanti ada yang tercuap....tercungap cungap nanti dia minta cuap....hehehhehehehe.......maca tua nanti dia mengucap sambil cuap bubur pakai seteraw........tapi bukan cemua pulis jahat....yang jahat banyakan yang pengket latok alalaltok caja.......bukan jahat aper....jahat mengampu minta cuap cuap....jerrrrrrrrr.....hehhehehe