.

Khamis, 1 Disember 2016

SILA KLIK IKLAN











DERMA DAPUR 

JALANAN



iKLAN
jika anda lihat 
ada iklan
sila klik iklan itu
iklan dalam blog ini
tanpa pembaca klik
ianya menjadi iklan percuma

duit dari iklan 
dihadiahkan kepada
  dapur jalanan


-----------

34 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sham tak boleh buat iklan macam ni melanggar etika pengiklan kalau google dapat tau nanti dia banned semua iklan dia dari dalam blog ni

Tanpa Nama berkata...

aku tak nampak iklan pun.

kalau dah sehari 100 000 orang masuk macam kebelakangan ni. sorang klik sekali dapat 1 sen pun dah dapat rm1000.

kaya kaya kaya.

Tanpa Nama berkata...

tak boleh mintak orang klik iklan nanti kena ban

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah ramai sangat yang telus
ramai sangat yang jujur
ramai sangat yang lurus
ramai sangat yang bingung
kah kah kah
derma 1 sen kena ikut peraturan
derma 1 ringgit kena tunjuk akaun
derma 10 ringgit kena tunjuk.profile syarikat
pasal tu bingai pasal tu bodoh
orang panggil bodoh lurus bendul
kah kah kah
pasal.tu kena tipu siang malam
dek gerombolan dan 40 penyamun
kah kah kah
pi mampooos lah woit

Tanpa Nama berkata...

bingung lawak malaysia nie
pakaian nak control
cakap pun nak control
fikir pun kena control
apa lagi yang tinggal ?
biar duduk dalam kandang kat zoo
sekurang kurangnya binatang di zoo bebas teriak bila bila masa
kah kah kah
mampoooosssss woit

Johan berkata...

ok je suruh org klik iklan. kalau x suruh mmg xde la nak klik. tp klau TT selalu war-warkan no akaun rasmi dapur jalanan, rasanya lg ramai yg akan beri sumbangan.

Saiful berkata...

klik sj ka..kena baca ka iklan tu..ni dah sokong kapitalis ni...wuuihhh tak fulus ku sikim dulu..sy sokong.....

Tanpa Nama berkata...

Iklan Guna BON BON ke ????

Tak nampak IKLAN pon.....

Tanpa Nama berkata...

IKLAN SUDAH TEKAN DAN TENGOK

kira ZAKAT lah...

budok_udoss berkata...

KAH KAH KAH
ini adalah lanun yang jujur dan ikhlas
tak macam lanun dari cap dacing
memaksa rakyat untuk menyokong secara paksa

ini bagus.. memohon secara lembut lembut dan mengeras..

Tanpa Nama berkata...

Mana Tin MIlo?
Org nk bgi derma ni..
Woi.. Usung tin milo la..
apa kejadah klik-klik ni!!

Tanpa Nama berkata...

Dapur jalanan punya la duit ni bodoh!!!

Tanpa Nama berkata...

Minta la kat Lebai Najiv Gandhi tu..42 billion dia pegi labur mana.. rakyat kebuluran nih..

Ajai J13 berkata...

Betapa mulianya dapur jalanan, tukar tiub & team... Salute.. RM 2.6 bilion akan disalurkan oleh penderma..

Tanpa Nama berkata...

dapur jalanan dah selamatkan aku. ramadhan lepas aku fitrah kat dapur jalanan secara online. aku juga fitrah kat darul hijrah YB Husam. tp tak tau pasal apa, ibg darul hijrah kena reject. kecian kat aku.

nasib baik ibg dapur jalanan di terima. kalau tidak, tak bayar fitrah ler aku ramadhan lepas.

SYABAS utk dapur jalanan!!! kipidap!

Tanpa Nama berkata...

jenih melayu hati busuk dengki lahanat.. mana bleh tgk melayu lain dapat duit..

Rahwana berkata...

Bro tt..sory takleh klik iklan..gua guna enpon je..cuba buat iklan adsense nya boleh nampak kat enpon.
Pengguna enpon pintar ngan android yg paling rame kat blog tt ni.

Tanpa Nama berkata...

makanan asas kehidupan
najiba pernah derma tak ?
najiba dapat derma banyak 2.6 billion.
yang pening nya ramai sangat di malaysia
masih ramai menganggur tiada kerja
masih ramai tiada tempat berlindung hujan panas
masih ramai merayau mencari makanan
terlalu ramai hutang keliling pinggang
tapi najib suku sakat pahlawan bugis
menjadi kaya raya turun temurun
bukan pasal keturunan
bukan pasal cerdik
kerana pandai jaga kuasa
kerana pandai jaga tali barut
sapa ada duit.akan berkuasa
ini fikrah ketuanan ini salasilah sejarah melayu
Kah kah kah
Kah kah kah

Mohamad Fadzli Mohd. Noor berkata...

Baik klik kat tabung derma PM.. silap2 dapat wang besar..pakcik kayoooo

Angsa Puteh berkata...

Bagus jugak iklan ikea tu.. baru tahu ada sales ogos ni... den tongah cari katil bujang ... besi pun tak apa

Tanpa Nama berkata...

Kena "kelik" berapa kali agaknya untok dapat 2.6 billion ringgit tu.

Tanpa Nama berkata...

Apala engko ni tt...kalau kau jilat2 mak badak ke cium2 dia ke mcm si shah rukuk tu ke..takde le merempat mcm ni...miliun2 anytime je masuk kocek kau...kau pun jenis bingai gak...tak oportunis fulusnis

Saiful berkata...

Sy sudah..kita curik eikit duit yahufi

Tanpa Nama berkata...

Saya nak derma 2.6 billion, hang bagi la no akaun TT..aku ni tok arab.. percayalah cakap tuan hamba ni TT.

Tanpa Nama berkata...

SUDAH KLIK NUFFNANG.

Nasib baik MUKA MAT BAHALOL tak keluar.

Tanpa Nama berkata...

CEWEK NUFFNANG montok montok macam Anina....

Macam mana montok montok masok UMNO jadi Otak Benggap. Rugi lah....

zeff berkata...

woit TT jangan ulang2 tunjuk nombo akaun ambank tu,
baik ulang nombo dapur jalanan. aku takut tersilap derma pulak
kahkahkua

Tanpa Nama berkata...

Orang sekarang ramai pakai adblocker.. tu pasal iklan pun tak keluar, nak klik kasik derma pun tak bleh.. TT, suruh diorang disablekan ad-blocker.. baru bleh nampak iklan.

Tanpa Nama berkata...

Salam Tuan TT.. tuan boleh lock iklan ni letak kat muka depan tiap2 hari. Lagi cun. Tak payah dok ubah2 selagi tuan TT belum tawar hati..

Tanpa Nama berkata...

Assalam TT..

Ada brita terbaru dari The Malaysian Insider,
Akhbar The Times of ISRAEL puji Najib kerana mesra Israel agama Yahudi. Ni linknya :

http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/akhbar-puji-najib-kerana-mesra-israel-agama-yahudi

Siap ada gambar lagi.. adus... bahaya..bahaya nih

Tanpa Nama berkata...

Berita TV3 baru td, NAJIB bg penjelasan, beliau sebenarnya kebetulan terserempak dengan BENJAMIN NYETANYAHU ketika tu dan bersalaman masa di Itali skrg ni.. boleh pecaya ka??

Tanpa Nama berkata...

jangan klik ulang ulang kali dari IP address yang sama, kalau iklan adsense tak cerita banyak dia akan ban terus

Tanpa Nama berkata...

hooray najib no case di umum cuti 1 malaysia . mengucapkan syabas atas sandiwara 2 ekor mangkuk hayun

Tanpa Nama berkata...

Dia apa peduli. Undang2 dia boleh langgar inikan pulak kes secipot.