.

Sabtu, 23 September 2017

AMAT KURANG HAJAR





Siti Masnira · 
Masa first time tgk video tu, ada terdetik dlm hati ttg bahasa bdn Trumph tu...cara dia pndang...mcm dlm interview...
SukaBalas11 jam


MENGIGIL

Kenapa dia layan pm kita macam dia layan calon temuduga nak mintak kerja jadi ceo syarikat dia aje? Peluk tubuh macam hebat sangat. Kesian pm kita... on 
CILAKA TRUMP KURANG HAJAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/22/17






6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Biaseny klu dia peluk tubuh tu... Mmg nak kena fired la tu... Tp Ko jgn memandai presiden Trump... Itu kerja sacking, kerja kita org... Kerja ko gi suruh DOJ cpt2 skit buat kijo... Nnti lebai ingat ko masuk campur urusan kg malaysia nie..

Tanpa Nama berkata...

Itu lah korang tak tau. Peluk tubuh tu maknanya defensive. Trump peluk tubuh sebab dia takut najib si pahlawan boogie yg power tu akan masuk campur urusan negara US. Tapi najib bijaksana, dia berjaya jugak masuk campur urusan ekonomi negara US walaupun trump defensive... bijak kan PM kita? Terima pada semua penasihat PM.

#sayangpm #kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

SELOKA

Anak Razak jual harta negara
Anak hussein suka ketawa
Anak mahathir botak kepala
Anak abah dah tak ada Maya..

Anak hadi anti DAP
Anak Nik aziz suka kereta mini
Anak anuar cantik berseri
Anak Rais lari sampai tak berbini

Azmin ali menteri besar
Lim guan eng ketua menteri
Latipah koya mulut besar
Hali-hali galo sama lapiji..








DIDI KOTA BELUD berkata...

Tangan kepit wooo.. Kicut tahap gaban.. Mcm ketua kampung report kat ketua JKK..ketar tu takut salah cakap ke takut tak kena paham dek trump niat tu eh pasal DOJ... juallah jib.. Juallah apa yg ada.. Kami rela... Jual jual.. Lelong lelong

Tanpa Nama berkata...

Mcm biasa, I help you. You help me.

Tanpa Nama berkata...

Aku hairan lg bingung.
Kenapa rakyat malaysia sibuk nk baca bahasa badan sedangkan bahasa inggeris itu lebih utama utk difahami.

Bahasa melayu:
Najib ke AS utk bincang isu rohingya-umno
Najib ke AS utk bincangkan isu visa pelajar-mca

Terjemahannya dlm bahasa inggeris.
Najib want to strenghten US economy by purchasing boeing airlines bla bla... promised Airasia will purchase GE engine bla bla...