.

Jumaat, 22 September 2017

APA AGENDA DI UDARA











KAPAL EMAS
Menurut pengamatan aku yg pakar dlm bidang ekonomi, tu kesan laluan kapalterbang yg bawak duit, emas, batu permata dan beg tangan birkin utk dipindahkan, dijangkakan aktiviti ni akan bertambah pesat bila menghampiri tarikh pilihanraya umum kelak. Lokasi yg dituju besar kemungkinan ialah negara Kazakhstan. Sekian, t.kasih. on APA SEDANG BERLAKU ?
Anonymous
on 9/22/17


DUA WAHYU
ada dua garisan maknanya ada dua wahyu turun dari luh mamfuz..satu wahyu allah restu hadi terima duit rompakkan rm90juta dan yg kedua allah terima dan restu projek puki sb biasanya mat taib akan suruh sekolah2 pondok atau tahfiz2 bacakan doa selamat utk selamatkan duit2 yg dibawa lari..

MAT TAIB

mat taib akan beri wang, dana agar sekolah tahfiz atau pondok2 utk tujuan itu dan tanpa usul periksa maka tokey2 pondok, tokey2 tahfiz akan terima dgn hati terbuka..pukimak punya ulama, bukan nak melawan penguasa zalim, malah bersekongkol dgn mereka dgn sunnah2 nabi.. on APA SEDANG BERLAKU ?
Anonymous
on 9/22/17


CHEMTRAILS
Chemtrails tu...tanya lebai google, insyallah dia akan bagi hujjah on 
APA SEDANG BERLAKU ?
Anonymous
on 9/22/17


HAARP
Ini mungkin HAARP. Ia mampu mengolah articial weather. Hanya beberapa negara punyai teknologi ini. Ia pernah diguna utk mengawal harga@pengeluaran komoditi@tanaman dengan mengawal taburan hujan....kalau tak, mungkin pesawat surveillance POSEIDON baru lepas lalu sana... 

HAARP

The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) was an ionospheric research program jointly funded by the U.S. Air Force, the U.S. Navy, the University of Alaska Fairbanks, and the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA),[1] designed and built by BAE Advanced Technologies (BAEAT). Its purpose was to analyze the ionosphere and investigate the potential for developing ionospheric enhancement technology for radio communications and surveillance.

HAARP

[2] The HAARP program operated a major sub-arctic facility, named the HAARP Research Station, on an Air Force-owned site near Gakona, Alaska. The most prominent instrument at the HAARP Station is the Ionospheric Research Instrument (IRI), a high-power radio on 
APA SEDANG BERLAKU ?
Raymond Weil
on 9/22/17







----------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

"Lahirlah kerosakan di lautan dan di daratan akibat dari tangan-tangan manusia." [Q.S. Ar Rum : 30:41]

ini surah tentang orang2 rom... tukang simen ade share ke dalam ini hal..?



Tanpa Nama berkata...

Teori pertama dari pakar ekonomi tu mmg menarik. Cuba check juga laluan darat di tambak johor. Kabarnya perdana hitam pun dah mula kerap ulang alik ke singapore. Money changer kat JB pun dah mula busy kerja siang mlm.

Tanpa Nama berkata...

usap risau..serahkan kpd ulama2 tafsir, ulama2 kitab2 kuning utk menafsirkan apakah 2 jaluran asap itu..mungkinkan marahkan anak menantu disindir? marahkan china tp amerika kenakan korea utara? apakah hubungan korea utara putus selepeas najib jumpa trump?marahkan mynmar tp china sokong mynmar?ini la menariknya bila najib anak razak jadi perdan menteri, kemudian ada penasihat parti syurga..abis semua tanda2 musibah dan musibah akan berlaku...god bless amerika..rela mati demi ekonomi amerika..jgn fikir haarp tu dicipta oleh tahfiz atau uni2 islam atau sekolah2 pondok..

Tanpa Nama berkata...

dua bekas asap itu terhasil bila sapuman dan sapumah melalui ruang udara tukar tiub dan melepaskan kentut..maka para almarhum dan armahhumah di perkuburan itu pun bersyukur kerana mrk lebih dulu meninggalkan dunia dari tepaksa melihat gelagat lucu, karut dan carut perompakkan najib suami rosmah..

Tanpa Nama berkata...

https://archive.org/details/MalaysiaToBattleSmogWithCyclones
http://www.news.com.au/technology/science/is-haarp-making-the-skies-snore-above-malaysia-or-is-is-jay-man/news-story/29a1fe86f9f7e99886cf6640d95ee093


barangkali haarp ini digunakan utk megubah cuaca kelantan agar tiada hujan dan bah ketika pokok2 balak sudah tiada..maka itu wali2 dari syurga berjubah merah putih akan berlakon berdoa, berzikir serta menolak beer seolah2 tuhan dtg memmakbulkan doa agar hujan tiada turun..

Tanpa Nama berkata...

haarp senjata pemusnah dajjal..dan najib baru saja berjumpa, bersalam dan mahu mengukuhkan ekonomi dajjal..dan sang ulama, sang agamawan , sang ahli syurga juga bertungkus lumus menyelamatkan najib yg beramah mesra dgn pemimpin dajjal dari fitnah dajjal doj 1mdb..mungkin bole minta ust2, org2 alim atau mana2 pengajian perguruan agar dibacakan 10 ayat awal kahfi dan 10 ayat akhir kahfi demi menolak dajjal yang sedang bertenggek dibelakang najib pemimpin islam..

Tanpa Nama berkata...

gua rasa kapal emas itu betul tp arahnya silap..yg ditujunya adalah selangor bukan tempat lain seprti perak, kelantan sb perak bukan ada duit pun dan rakyatnya hanya berseronok dgn permainan jubah serban serta purdah.bagitu juga kelantan, mereka diuli dgn wayang kulit serban juban dan purdah..lu jentik muhammad, islam dan quran maka terkentut la mereka..hilangla duka nestapa mengenai 1mdb, rompakan felda, beg birkin dan lain2..tanpa iman realpolitik yg kuat dan teguh, yb2 kawasan pasti tiada tertahan nafsu melompat masuk dlm emas..

Tanpa Nama berkata...

BAGOOOOOOOOOOOOOOOOOS!

gua tak payah siram ayer kat sayur gua....
banyak hoooooooooooooojaaaaaaaaaaaaaaaan!

bil ayer pon kurang!

YA HU WHO?