.

Jumaat, 22 September 2017

SEBENARNYA TANDA APA?





SEBENARNYA
2 garisan tu... menurut tok peti2... 1. tanda najib bn akan bungkus.... 2. tanda tanda pas akan tergolek.... yg selebihnya elok je xde tanda. itulh PH... molek je... 
on APA SEDANG BERLAKU ?
Publish | Delete | Spam
haron haron
on 9/22/17


TANDA 

Teori pertama dari pakar ekonomi tu mmg menarik. Cuba check juga laluan darat di tambak johor. Kabarnya perdana hitam pun dah mula kerap ulang alik ke singapore. Money changer kat JB pun dah mula busy kerja siang mlm. 
on  APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17


APA INI?

"Lahirlah kerosakan di lautan dan di daratan akibat dari tangan-tangan manusia." [Q.S. Ar Rum : 30:41] ini surah tentang orang2 rom... tukang simen ade share ke dalam ini hal..? 
on APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17





------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Embaca nahu dilangit menirut julingan hamba pantekgon sedang calculations warld street jenal sdang bersratigy pemodal sedang berangaran bajed discoverry channel sedang berpuisi tentang alam dan natang NASA nak cari tuhan CNN dgn gramy award abc. Pelakun terbaik harakahkah sedang standbuy nk lari..inilah dari hasil tilikan patik tuankuo riburibu ampun maaf diampun