.

Rabu, 20 September 2017

SIAPA INI KHALID






SIAPA INI

Oooo jadi keling ni bertahun tunggang polis ke sana ke sini nak elak bayar jakim untuk sijil halal bisnes dia. Sebab jakim tak berani kacau kalau 3 perkara: vip, polis dan hotel ada kelas. Tapi keling ni silap langkah lupa pulak sprm tengah hunting season untuk kpi. 

KHALID

Adakah cm yang panggil sprm datang melaka? Kalau ye, jaga-jaga cik cm, takut nama masuk guinness book jadi cm melaka termuda tersingkat lebih singkat dari abu zahar, sedangkan jasad pulak masuk tong deram bermandi simen. Yang kalid twit ni pulak, patutlah najib takut nak guna kontrek lanjutkan usia bersara dia. Setakat pengerusi prasarana ke haper tu, senang jer najib nak berhentikan atau tukar ke jawatan lain macam isa pendek. on 
PERTANYAAN KURUN INI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/20/17






-------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

RAYANI AIR......kapal terbang sya ree ar tersingkat ULTRA singkat