.

Sabtu, 23 September 2017

TANDA APA DI LANGIT






CARI TUHAN
Embaca nahu dilangit menirut julingan hamba pantekgon sedang calculations warld street jenal sdang bersratigy pemodal sedang berangaran bajed discoverry channel sedang berpuisi tentang alam dan natang NASA nak cari tuhan CNN dgn gramy award abc. Pelakun terbaik harakahkah sedang standbuy nk lari..inilah dari hasil tilikan patik tuankuo riburibu ampun maaf diampun on SEBENARNYA TANDA APA?
Anonymous
on 9/22/17



KAPAL EMAS
gua rasa kapal emas itu betul tp arahnya silap..yg ditujunya adalah selangor bukan tempat lain seprti perak, kelantan sb perak bukan ada duit pun dan rakyatnya hanya berseronok dgn permainan jubah serban serta purdah.bagitu juga kelantan, mereka diuli dgn wayang kulit serban juban dan purdah..lu jentik muhammad, islam dan quran maka terkentut la mereka..hilangla duka nestapa mengenai 1mdb, rompakan felda, beg birkin dan lain2..tanpa iman realpolitik yg kuat dan teguh, yb2 kawasan pasti tiada tertahan nafsu melompat masuk dlm emas.. on APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17



DAJJAL

haarp senjata pemusnah dajjal..dan najib baru saja berjumpa, bersalam dan mahu mengukuhkan ekonomi dajjal..dan sang ulama, sang agamawan , sang ahli syurga juga bertungkus lumus menyelamatkan najib yg beramah mesra dgn pemimpin dajjal dari fitnah dajjal doj 1mdb..mungkin bole minta ust2, org2 alim atau mana2 pengajian perguruan agar dibacakan 10 ayat awal kahfi dan 10 ayat akhir kahfi demi menolak dajjal yang sedang bertenggek dibelakang najib pemimpin islam.. on 
APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17



UBAH CUACA
https://archive.org/details/MalaysiaToBattleSmogWithCyclones http://www.news.com.au/technology/science/is-haarp-making-the-skies-snore-above-malaysia-or-is-is-jay-man/news-story/29a1fe86f9f7e99886cf6640d95ee093 barangkali haarp ini digunakan utk megubah cuaca kelantan agar tiada hujan dan bah ketika pokok2 balak sudah tiada..maka itu wali2 dari syurga berjubah merah putih akan berlakon berdoa, berzikir serta menolak beer seolah2 tuhan dtg memmakbulkan doa agar hujan tiada turun.. on APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17



SAPUMAN
dua bekas asap itu terhasil bila sapuman dan sapumah melalui ruang udara tukar tiub dan melepaskan kentut..maka para almarhum dan armahhumah di perkuburan itu pun bersyukur kerana mrk lebih dulu meninggalkan dunia dari tepaksa melihat gelagat lucu, karut dan carut perompakkan najib suami rosmah.. on 
APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17




KERJA
TT.. Yang buat garisan tu bukan babi terbang, tapi kapal terbang yang guna enjin buatan budak pelawak kelantan "amireeka". Cuaca sekarang boleh di buat2.. Ko nak ujan, kemarau, gempa, ribut... Semua boleh asalkan bayor gan darah keringat manusia.. 

BOMOH

Bomoh sekarang tak macam dulu2, korban ayam kambing dah ok.. Sekarang, nak kekal terus berkuasa, kena korbankan orang baru mujarab. Menteri2, tolong jangan siksa rakyat dengan cara kejam... Belilah kapalterbang banyak2 guna duit kami, naiklah beramai para menteri2 bersama anak bini dan pembantu2 yg paling taat.. Pergi jauh2, pastu mintak korea utara atau rusia atau amireeka atau iran buat ujian bom nuklear letupkan malaysia.. 

SEKARANG

Bila kami semua dah mampus, baliklah beramai2.. Aku garenti tak akan ada orang nak lawan kamu.. Jadilah pemerintah sampai bila2.. Kami pun tak akan kacau.. HANYA YANG KEJAM DAN ZALIM SAJA AKAN KAYA DAN BERKUASA. Hidup BN. on
 APA SEDANG BERLAKU ?
Publish | Delete | Spam
Anonymous






--------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mungkin awan runtuh

ke

mungkin awan runtuh menyebabkan durian runtuh?

tunggu jawapan ajer........................kalo ada

atao

tanya BOMOH.....RAJA BOMOH ultraDUNIA, kot????