.

Rabu, 18 Oktober 2017

APA HUBUNGAN KHALID DENGAN GOPI










APA

HUBUNGAN

KHALID

DENGAN

GOPI?


Khalid akui kenal Gopi | Jenayah / Mahkamah / Tragedi | Berita Harian

https://www.bharian.com.my/node/292805
Translate this page
Jun 14, 2017 - TAN Sri Khalid Abu Bakar- Foto Muhammad Hatim Ab Manan ... Gopi direman bersama lima yang lain pada 22 Mei lalu dan masih dalam ...

al- Husseyn: Hubungan Gopi dan Ketua Polis Negara sangat ...

https://alhusseyn51.blogspot.com/.../hubungan-gopi-dan-ketua-poli...
Translate this page
Jun 15, 2017 - Hubungan Gopi dan Ketua Polis Negara sangat mencurigakan: Khalid patut disoalsiasat. Ketua Polis Negara cuba memberi gambaran mudah ...

Editor Sarawak Report: Khalid patut siasat dakwaan, bukan buat lawak

www.freemalaysiatoday.com/.../editor-sarawak-report-khalid-patut-...
Translate this page
Jul 7, 2017 - “Saya sudah menyatakan Gopi berhubung dengan ramai pegawai kanan, ... Rewcastle-Brown bagaimanapun yakin jika atau ketika Khalid dan ...

KPN: Saya kenal suspek jenayah tak bermakna mereka terlepas ...

www.freemalaysiatoday.com/.../kpn-saya-kenal-suspek-jenayah-tak...
Translate this page
Jun 14, 2017 - Gopi, jika dia melakukan apa-apa yang di luar undang-undang, ... Khalid berkata ramai mengetahui nombor telefonnya dan menghubunginya.




--------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aduh hang nie pening ketum kah syam? khalid dak kaya, khalid dah pencen, khalid dah settle, bagi jawatan lain..
ini msia lah...
ni wayang skrip lama, skrip baru ada lagi,
kafir jgn sentuh rambut saya
zamihan pertahan allah
lu tengok allah pun kena ada body guard
kena pertahan ingat kita umat manusia perlu pertahanan hidayah dari allah,
lu tengok macam putar
daulah terpendam kerja siang malam, dedak berkeliaran, dedak sumbat mulut, daula buat kacau, daulah rancang kah kah kah...kah kah kah