.

Sabtu, 21 Oktober 2017

FORUM ,LOW YAT





JUAL NUMBER

Betul kot yang diaorang discuss dalam lowyat.net tu sebab dah beberapa kali aku dapat sms daripada entah siapa punya nombor henfon (01x-xxx-xxxx) dan nombor 5 digit yang sewa tu tak tau apa nama panggil nombor macam tu (cth 229xx) promosi barang ke, discount ke, caller ringtone ke, mana diaorang dapat nombor henfon aku kalau diaorang tak ambik dari telco? on 
TANAH MELAYU TERGADAI
Anonymous
on 10/20/17



FORUM PENDATANG

Ini forum online lowyat.net bukannya lowyat plaza bukit bintang. Tapi ramai cina jugak dalam forum tu. Aku agak yakin owner forum tu pun cina. Jadi forum tu milik pendatang dan ahli dia pun ramai pendatang. Bukan aku kata tapi umno sendiri kata. on 
TANAH MELAYU TERGADAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/20/17






---------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kerana kita negara parlimen berpelembagaan.
Bukan fasis mahupun kapitalis.
Golongan pemodal hendaklah dilindungi.
Rakyat jelata adalah tentera yg wajib dikerahkan utk memenuhi tuntutan golongan elit.

Inilah wadah perjuangan Abata Wasatiyah

Tanpa Nama berkata...

Pendatang yang dah lama berdekad duduk sini dimarah dikeji dihalau. Pendatang baru dijemput dialu disediakan program khas ditawarkan harta rumah dan tanah. Hipokrit pundek porahchit!

Tanpa Nama berkata...

itula korang..buat pe dipercaya dgn forum lowyat tu..nama pun dah nama cina kafir makan babi..pasal apa layan forum tu..kan ada forum2 melayu islam saparti forum mara digital mall, forum felda fulus tiada, forum 1mdb 40 peyamun..atau forum bidadari syurga pakai panties g string utk layan ahli2 syurga tulen dari parti syurga pas..