.

Ahad, 22 Oktober 2017

NEGARA DALAM KACAU









ANGIN PRU14  

SUDAH SAMPAI

KEPALA SPRM MGENTOT DI BALI
LEMBAGA HITAM  TABUNG HAJI
KONTROL PAK PANDIR PEGUAM NEGARA

PAK PANDIR PEGUAM NEGARA NAIK MARAH
DIA BUAT SANDIWARA
KONON CARI PEGUAM
DENGAN NIAT
NAK SAMAN  RAJA PETRA
POOOORAH

SEMUA BAAK INI
 IKAT BERIKAT
SEMUA BABAK INI KAIT MENGAIT
DENGAN KEADAAN POLITIK 
DENGAN KEADAAN EKONOMI
DENGAN ARAH NEGARA

DALAM MASA 5 TAHUN
KALAU NAJIB TIDAK DINYAHKAN
MAKA
KEADAAN MAKIN BURUK

TANAH MELAYU TERJUAL 
PADA CHINA MERAH
CHINA MERAH TELAH MULA BELI TANAH
TANAH DIBELI SAMPAI KIAMAT


USTAZ DAN ULAR MAK
SIBUK
BUAT HUKUM SIANG MALAM
UNTUK
 MENYUSUSAHKAN HIDUP
YANG
 SEMAKIN MAHAL DAN SUSAH

PENDATANG HARAM 
MAKIN RAMAI MASUK
MAT NEGRO DARI NIGERIA
JADI TOKAN DADAH
JADI TOKAN LENDIR
SAPERTI DI BANGKOK
SAPERTI DI TOKYO

HANYA

SATU

JALAN 

KITA

SEMUA

SELAMAT

NEGARA

SELAMAT

JIKA NAJIB

DINYAHKAN









--------------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

...hidup najip! Hidup najip! Hidup najip! Negara sudah mau kia mat.

usop ali berkata...

Gwa setuju sangat...jom ramai ramai kita nyah kan ketua penyamun nie....

Tanpa Nama berkata...

Nyahkan najib. Nyah jg hadi & the gang.

Tanpa Nama berkata...

Ak dengar fitnah lg... Ameno dgn parti soci..bai tak perlukan banyak undi dari org tempatan, sbb mereka dah ade rezab undi yg banyak... kahaaahaha... Tepuk dahi la Pakatan, sbb takde ondi masyarakat antarabangse ber ic.. wakakaakaka... Celako punyo fitnah...

Tanpa Nama berkata...

Sabah dah berjaya diserang bak kata kau tt. Berikutnya kau predict selangor. Nampaknya mungkin kl cuba disapu licin dulu. Itu hari dah dapat baru tian chua. Eh, tian chua dari batu. Melihat kejayaan itu walaupun tak sebesar yang depa harapkan, sebulan penjara takde apa makna untuk burukkan rekod tian chua bagi pru. Tapi paling tidak pun dapatlah block aktiviti dia berkempen sebulan. Jadi sekarang nak cuba serang nurul izzah pulak. Tapi instead of kak ijat lembu kondo sendiri ke depan menggembala lembu lain, depa hantar sabri pulak yang kurang sikit isu antarabangsa. Tapi kalau nurul khianat, najib satu keluarga lagi la khianat sebab jumpa presiden china yang terang2 mengancam negara serantau bukan malaysia satu saja bila china selamba hantar kapal perang dan tentera ke pulau2 yang jelas dia sanggup berperang nak pastikan jadi milik dia?
Umno minister Ismail Sabri Yaakob has insisted that PKR vice-president Nurul Izzah Anwar's meeting with self-styled Sulu princess Jacel Kiram two years ago was tantamount to treason. This is because she met an individual linked to a group that declared war against Malaysia and intruded into Lahad Datu.