.

Isnin, 23 Oktober 2017

SIAPA MAKAN DEDAK






SIAPA MAKAN

DEDAK DIA

TERASA KENYANG



Mustafa Ali minta PAS berunding dengan Umno


VETERAN PAS, Mustafa Ali hari ini meminta parti itu menyambut cadangan rundingan yang dibuat oleh Umno demi kepentingan negara ini.

Dalam satu sidang media khas di Kuala Terengganu hari ini, bekas pengarah pilihan raya PAS itu berkata, PAS wajar berunding dengan Umno. 

"PAS wajar menyambut tangan yang dihulurkan Umno," katanya merujuk kepada kenyataan Ketua Penerangan Umno Annuar Musa sebelum ini.


SIAPA PANCUT

ATAS PERUT 

DIA WAJIB

BASUH CADAR

KAH KAH KAH

--------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hehehe bila tok pa bersuara, dah tau dah itu suara siapa. tok pa ni kan kawan ayatollah HAHA sehidup semati. kalau ayatollah HAHA yg bersuara akan ada ramai yg protes keluar parti. sebab tu kasi tok pa test power dulu.

akal ayatollah HAHA tu sejengkal jer laa. semua dah boleh dibaca.

Tanpa Nama berkata...

TT, aku ada satu soklan. Mana pi Cikgu Bard?? idup lagi ke atau dah mati kenyang mentekedarah dedak? PRU dah dekat ni tapi kelibat Cikgu Bard hilang entah ke mana!

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Sama tak dgn Sapa yg tengok citer porn german butuhnya mengeras, eh agak2 nya mcmne nafsu ostad melonjak ye...kene baca doa dulu ke atau main sabun gak hehehe