.

Selasa, 21 November 2017

JAWA HINA BUGIS






MAT JAWA
TT dulu kau ajar ilmu semiotik pada pembaca kau. Kau tengok gambar tu, perasan tak awek slim sebelah tu macam standby je untuk mengelak kalau Mat Monggol buat2 terlentok atas bahu awek tu... lentok ada makna tu... selama ni lentok atas bahu badak! on 
CILAKA MAT JAWA
Anonymous
on 11/21/17


MENGHINA

Haji Najib tak tau yang Manila ni heaven of far east. Yang dia tau Ulan Batur kg Putri Altantuya je sebagsi syurga. Malam sebelum persidangan Haji Najib macam keli kena tuba.. masuk lobang keluar lobang .. x sedar dah pukol 8 pagi. Jadi dia ngantuk lah.. ini tak de kena mengena dgn hina melayu atau islam. Ini kes masok lobang. Betul tak tat? on 
CILAKA MAT JAWA
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 11/20/17


LANUN 

BUGIS


Najib tidur sebab dia senang hati. Walaupun semua orang ejek bini dia macam ayam serama dan gemuk...tapi orang tua2 dulu kala berkata...bini katek rezeki murah. Tengok najib...tiba2 ada duit 2.6 bilion dlm bank. Itu namanya rezeki bini katek !!!Lu apa ada ??? on NAJIB TIDOO
Bang brahim
on 11/20/17





---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mat penyamun
menyamun di malam hari

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah...tgok si najibun nie, muka org puas hati....ntah2 dpt entot amoi pilipin atau tgh mimpi entot amoi slim..

Tanpa Nama berkata...

the lady beside him must have been doing a bloody 2.6 billion curses to be made sitting next to the FAMOUS-THIEF of MALANGSIA...she supposed the NZ maori has been humiliated big time....OK now time to do the 42 Million hakka dance....you ready SRC International..or MACC?