.

Isnin, 18 Disember 2017

ADA PELBAGAI FEST









ADA PELBAGAI
Bilo aku nak stim atau mabuk cikit ajo, aku mampu boli stout boto kocik kek 7eleven. Tapi kan TT kek ateh mahligai persado istano khayal kayangan nun, LORI trela siap dtg poi antar stock utk mabuk kek dlm cold-room speSIAL utk buat FESTIVAL 

MABUK

mabuk ari2 bukan takat oktober-FEST ajo, romadhan-FEST, syawal-FEST maulidolrasul-FEST dan mabuk maalijrah-FEST pon ado kek sinun tak kiro ari dah hi hi! Heran jugak laa TT, aposal lobai2 tak poi buat demo bantah mabuk ari2-FEST kek sinun? 

FEST
Oh! yo tak yo jugak kan TT, dio urang tu kan dah jd PENAUNG ugamo mano buleh dikaco2 ho ho! Bilo laa gamaknyo lobai2 nih nak jd cerodik cikit yo TT..asyik2 golap buto ajo!! on MELAYU MULA HINA SULTAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/17/17






------------------

Tiada ulasan: