.

Khamis, 18 Januari 2018

TERUSKAN SERANGAN





TERUSKAN 

SERANGAN
Please Review Your Name on Facebook
Tukar Tiub
Tukar Tiub
Someone asked us to review your profile because it might not be following our Community Standards. We'll need to review your name on Facebook with you by Thursday, Jan 25, 2018.
We'll walk you through the review process in your Support Inbox. This is where we'll keep all your messages with you.


Tukar Tiub
Tukar Tiub







TUKAR TIUB 

FB gua di mangkatkan
petang ini 
18/01/18
pasti ada yang te;ah membuat
laporan hingga
fb gua ditutup

biar gua jujur jujur cakap disini
gua  tak bijak dalm IT
lihat gambar FB gua
masih gambar lama
gambar BERSIH 2
ini kerana 
kawan yang buatkan

selama hampir satu dekad
gua ada FB 
gua TIDAK PERNAH LIKE
tidak pernah TAG sesiapa pun
apa yang gua lakukan
hanya mengiklankan
program menghasut
iklankan 
tulisan tukar tiub
iklan kan program
universti bangsar utama
atau
iklankan pesti berjongjeng
pesta gagalis
pesta harimau dan sauh
pesta anggur masam
dan
ucapan
tahun baru
hari kebesaran
kepada anak  semua bangsa
bangsa semua agama

juga
sesekali
AL-FATIHAH
ucapkan takziah
kepada sesiapa saja
yang malang

gua juga 
ambil beberapa
keratan berita yang
gua fikirkan baik
untuk pembaca TT

 hari ini FB gua ditutup
gua bangga
pegerusi mao ada berkata
jika musuh menyerang kamu
itu bukan tidak baik
itu amat baik
ertinya
antara kamu dengan musuh
ada perbezaan
ertinya
apa yang kamu buat betul
jika musuh tidak menyerang
ini tidak baik
ertinya  
kamu telah lembik
tidak berguna lagi
atau
antara kamu dengan musuh
telah ada persamaan

TERIMA KASEH
TERUSKAN SERANGAN





--------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Porn pay per view taknak pulak tutup..masing masing tengah syok layan sambil makan dedak pastu pak cu ceng

DIDI KOTA BELUD berkata...

ini bereti lu memang peo PLO....Pacebook Iu Ober...gwa bangga dgn lu...malaysia kenal lu.. apahal pacevook Ober...lu batuk pun katak ngan cengkerik kenal..apa takuiiiii...lu bukan cikaiiii..mcm tembikai sekor tu....kakakkaa..bagi makan babi je tembikai ni....baru lu nampak bibir babi tu merah kena air tembikai...kakakakkakaakka....al fatihah....

Tanpa Nama berkata...

Sabar bro. Blog tukartiub masih wujud, maknanya tt tetap wujud. Apa barang layan FB, itu standard Nik Abuduh jer.

Tanpa Nama berkata...

Kihkihkih bawak bawak kunyah petai bros biasa la tu gwa punya Facebook pru13 sudah dighoibkan waa masih senyum senyum buat profile Baru bro pakai global email that better

Tanpa Nama berkata...

Pilihan raya jalan raya.Mahathir ketua,tt jilat juga.porah.lancauuu lah lu.ko dah tak kenal Mahathir ye skrg.dulu ko sangat mengenalinya.ingat dia hanya nak angkat mukhreez je.ingat kitab purba tukar tiub tentang surah 'ee' .

Tanpa Nama berkata...

Fb lu kena blok, blog lu masih ok...small matter tu