.

Sabtu, 20 Januari 2018

TIDAK MEMELOK







TIDAK MEMELOK
Mamat tu patut tukar cara pakai kain ihram tu, tukar selempang atas tangan lagi sebelah supaya tutup lindung tattoo tu, sebab bila terdedah macam tu boleh menyebabkan fitnah, syak, was-was, risau, jijik, loya, benci, marah, kacau-bilau, merusuh, taufan, ribut pasir, dan perang dunia ke6. on INI MEMELOK ISLAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 10:20 PM





----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aku ingatkan tt tulis tidak membelok. Yu go stret onli, don't belok-belok.

Tanpa Nama berkata...

Cara pemakaian ihram untuk tawaf memang telah ditetapkan begitu...terbuka bahu kanan...

Tanpa Nama berkata...

Kalau ihram perlu dedah bahu kanan, maka mamat tu patut tukar dia punya tattoo ke lengan kiri sebelum dia pakai kain ihram tu. Ataupun kalau malas nak transfer print tattoo tu, dia kaya boleh je tempah kulit sintetik custom fit untuk cover lengan kanan bertatu tu, baru berapa juta je kat thailand. Tak pun dia sapu je krim mekap. Atau kalau taknak kena ejek pondan, boleh spray cat yang matching warna kulit dia.