.

Rabu, 21 Februari 2018

ANGAN ANGAN MEMBURET BUKAN JENAYAH









ANGAN ANGAN

BUKAN JENAYAH

KETIKA MELAYAN 

PA CHU CHING

MUKA  NEE LOFA

MUNCUL

INI BUKAN ZINA






PRU 14: PAS sasar perintah 5 negeri

 Hari ini, 5:21 pm      Hari ini, 5:43 pm
Presiden PAS Tuan Haji Abdul Hadi Awang membayangkan matlamat parti itu untuk menang di lima negeri pada pilihan raya umum (PRU) ke-14.
Selain mengekalkan kemenangan di Kelantan dan merampas kembali Terengganu, Perlis menjadi sasaran terbaru parti itu selain Selangor dan Kedah.
Ia berserta dengan sasaran menang 40 kerusi di peringkat Parlimen dalam matlamat parti itu untuk menjadi penentu kepada pihak yang ingin membentuk kerajaan.

Read more at https://www.malaysiakini.com/news/412975#S7U1aElHYwqwYev5.99



PAK LEBAI PUN

KOTE TEGANG

PAK LEBAI PUN

BERCHAK WOW 

ANGAN ANGAN

MEMBURET

POLIS 

TAK TANGKAP

SPRM 

TAK AMBIL POT

KAH KAH KAH



------------------

7 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Ooo.. Tuang Gurung nak tawang lima negeri ye .. ngapa tak tawang sembilang. Ini macang Pak Pandir nak naik atas matahari. Bila kawang royak matahari panas. Pak Pandir bilang pegi waktu malang.. sejuk.

Tanpa Nama berkata...

Urmm no comments msh dlm strategy biar amanah bergirang girang dgn Hal Hal selepas pru14 dgn wajah wajah bundar Bru kita cerita strongly strategy siapa cap ayam hahaha

Tanpa Nama berkata...

Aku dah try pachucing pasang angan2 dgn neelofa, tapi ziana zain juga yg paling best dan erotic. Adakah ini bermaksud aku bakal jadi PM??

Tanpa Nama berkata...

Tt kau tau ke apa yang jenayah? Jenayah ialah bila kau bawak kreta berlumba atas highway lalu berlanggar buatkan orang lain maut, dan kau akan didenda RM10 ribu. Dan, jenayah ialah bila kau bawak berus cat berlakar atas kanvas lalu berlukis buatkan najib maut, eh badut, dan kau akan didenda RM30 ribu!

DIDI KOTA BELUD berkata...

ANGAN ANGAN BERAHI...CIUM TANGAN BAUUUU PUKI.....kakakkakakakaka

Tanpa Nama berkata...

Cuma......jgn berangan nk entot mak badak, jgn kata betol2....berangan je pun dh jiwa boleh jadi kacau...mau gila ooo

Tanpa Nama berkata...

Hukum malayxia:
Orang jadi maut - 10 ribu.
Najib jadi badut - 30 ribu.
Jangan maut. Jangan jadi badut. Dan jangan kena entut.