.

Selasa, 22 Mei 2018

ADA JALAN LAIN KE SYORGA








ADA JALAN LAIN

KE SYORGA
Ni macam practice jaLaLudin are Rumi, sambiL2 nasyid, zikr puji Allah Lakukan gerakan badan tiada berkenaan dengan rosmah atau sharijat jaLiL Pakistan yg byk Lembu sexy on
 ENJOY DE MENJOY
Nazrio Dond DoLLa
on 5/21/18


tarian sebegini digelar tarikat...terdapat di Turki dan beberapa negara timur tengah.Jangan membuat fitnah..bulan Ramadhan... on 
JALAN PINTAS KE SYORGA
Sayed Noordin
on 5/21/18

haramjadah. utang negara lebih 1trillion rm. ni yg geng pas dok anggok cam kepala bana. ni yg geng bn dok sokong. anjing koa sial babi. tolong korek segala reta mangkok2 tu. kalu perlu rampas biar para balaci tu jadi penminta sedekah kat bangla ke nepal ke ronghinga ke on 
JALAN PINTAS KE SYORGA
Anonymous
on 5/21/18


zaman moden nie semua nak express boss, nak masuk syurga also kena pakai pas khas, kena bayar dulu, kena jadi ahli syumul, sekurang kurangnya kena perjuangan Palestine, kena kutuk Israel, kena lah tunjuk warak dengan sepotong dua al arabi, kena terima derma dari sheikh, begitu lah melayu selama ini, ayat ayat potong stim akan digunakan, zina, kufur, kafir dan sebagainya bagi mempamerkan sifat terpuji, tapi hakikatnya golongan ini lebih banyak sapu, lebih banyak seleweng akidah dan personaliti, 

lagi putih kopiah lagi banyak meragam, kiri kanan sapu, anak bini pun sama, nak suruh tutup aurat tak layak, di seru umat mengamal jimat cermat, bini pulak beli beg pakai berjuta juta, rambut pun belanja lumayan, ini lah manusia manusia yang syumul, warak dan penuh akidah songsang, berjuta berbillion dirompak pun masih lagi disokong dengan tangisan air mata kah kah kah pelik bani melayu nie boss, mungkar disokong, yang benar dijauhi kemudian bising Zionis, Kafir DAP tapi tanah jual Komunis apa on
 JALAN PINTAS KE SYORGA
Publish | Delete | Spam







------------------

Tiada ulasan: