.

Selasa, 22 Mei 2018

JALAN PINTAS KE SYORGA


-






MASUK PAS

JALAN PINTAS

KE SYORGA
Mcm2 cara menuju ke syurga; dgn cara menari, dgn cara solat dan berzikir dan mcm2. Tapi jln ke syurga paling epik ialah dgn mendaftar jadi ahli parti politik PAS! Har har harrr on 
ENJOY DE MENJOY
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/20/18



----------------------------- ---------------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

zaman moden nie semua nak express boss, nak masuk syurga also kena pakai pas khas, kena bayar dulu, kena jadi ahli syumul, sekurang kurangnya kena perjuangan Palestine, kena kutuk Israel, kena lah tunjuk warak dengan sepotong dua al arabi, kena terima derma dari sheikh, begitu lah melayu selama ini, ayat ayat potong stim akan digunakan, zina, kufur, kafir dan sebagainya bagi mempamerkan sifat terpuji, tapi hakikatnya golongan ini lebih banyak sapu, lebih banyak seleweng akidah dan personaliti, lagi putih kopiah lagi banyak meragam, kiri kanan sapu, anak bini pun sama, nak suruh tutup aurat tak layak, di seru umat mengamal jimat cermat, bini pulak beli beg pakai berjuta juta, rambut pun belanja lumayan, ini lah manusia manusia yang syumul, warak dan penuh akidah songsang, berjuta berbillion dirompak pun masih lagi disokong dengan tangisan air mata kah kah kah pelik bani melayu nie boss, mungkar disokong, yang benar dijauhi kemudian bising Zionis, Kafir DAP tapi tanah jual Komunis apa punya cakap, pasal itu lah bangsa tidak dihormati kerana sikap mu sendiri, cuba cermin diri dulu atau x ray bangsa sendiri, mana kelemahan, mana kekurangan, perbaiki, orang akan lebih hormat kah kah kah... jangan lupa esok siaran langsung upacara soal siasat syumul di MACC ya... salam

Tanpa Nama berkata...

haramjadah. utang negara lebih 1trillion rm. ni yg geng pas dok anggok cam kepala bana. ni yg geng bn dok sokong. anjing koa sial babi. tolong korek segala reta mangkok2 tu. kalu perlu rampas biar para balaci tu jadi penminta sedekah kat bangla ke nepal ke ronghinga ke

Sayed Noordin berkata...

tarian sebegini digelar tarikat...terdapat di Turki dan beberapa negara timur tengah.Jangan membuat fitnah..bulan Ramadhan...

Tanpa Nama berkata...

mereka nak beriadah apa salah..sambil zikir..Tt pun boleh buat.

Tanpa Nama berkata...

riadah sambil zikir..Tt pun boleh buat��