.

Isnin, 20 Ogos 2018

CILAKA CIA LAGI




CILAKA  BABI

CIA LAGI

HINA PEMIMPIN

MELAYU ISLAM






3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Najib dan rosmah ni bila bercakap mesti terkinja kinja mengeliat. Org hulu cakap, kalau jenis mcm ni biasanya kuat menipu.

DIDI KOTA BELUD berkata...

Untuk pengetahuan semua. Isham tt telah tertakluk dibawah undang persekutuan selepas mengangkat sumpah sebagai penghasut... Segala apa rahasia negara tidak boleh dikongsi.. Dan jgn sesekali tanya dia tentang kahwin kalu taknak kena OSA.. AABP.. SOSMA.. POTA.. . AUKU... dia sudah jadi aset kerajaan daulah...siapa2 nak buat salah bendera kat dia.. Pasti nanti ada huruf MY diblakang COM blog korang... Kakakakkakakkakaka.. .Puik... Judas iskahriot.... Kakakkkakaa

Tanpa Nama berkata...

kalau manusia yang cukup akal, kalau manusia yang cukup sifat, pasti akan tahu papa emak satu Malaysia suci murni, semua hasad dengki melihat handsome Najib, semua dengki kat kejelitaan Kak Ros, syumul, merendah diri, meredah paya hutan membeli emas berlian untuk generasi akan datang, kesian oh...Naya oh...melayu memang tiada hati perut, sudah kenyang perut, lupa, mudah khianati penjuang bangsa agama negara ini dua ekor...amat lah sedih aku seorang insan yang tidak tidur memikirkan bagaimana songlap duit...ooopsss membina negara satu Malaysia...pasti Hj Hadi menasihati hukum hakam halal haram...kah kah kah