.

Sabtu, 18 Ogos 2018

SURAT -SURAT AWAL





SURAT SEJARAH

56 ulasan:

aloha2 berkata...
salam bang sham....

insyaALLAH...apa yang abang sham kata tuh benar...fiesta paling meriah dari meriah...harap2 kemeriahan ini berpanjangan pada 26 ogos hingga 16 september..

sy yang jumpa abang di kedai secret depan public bank dengan black....

Arios Amigos
Tanpa Nama berkata...
saya berada di sana... segala peristiwa yang dinyatakan 100% benar tanpa ada tokok tambah... yang mungkin terlepas pandanga adalah Kj terkena balingan bendera dari `peminatnya'....... Tahniah atas tulisan yang bersahaja tetapi amat bermakna...
Mr Green berkata...
Bro..

lepaih ni bole bikin movie baru da

dari permatang pauh ke putrajayee

amacam?
Calipso berkata...
Sham...

teruskan kempen teruskan perjuangan sampai berjaya...

InsyaAllah mungkin tak lama lagi.


sahabat lama - Abid...
Tanpa Nama berkata...
Salam saudara hisham,
Gaya tulisan saudara mirip-mirip kepada gaya tulisan Prof Emi. Shahnon Ahmad, dalam himpunan cerpen Debu Merah yang mana saya suka sekali membaca cerpen-cerpen tersebut.

Saya begitu teruja untuk membaca nukilan saudara lagi. Saya mengharapkan saudara dapat menghasilkan penulisan yang segar dan kritis.

Wassalam
azryn berkata...
keep it up bro! Looking forward to more articles.
coalminecanary berkata...
Patutla tak nampak tadi kat Bau2 cafe. Ado kek Pematang Pauh kosan ehh.

I'm a fan since before 'Dari Jemapoh ke Manchestee'.

Nak togur sogan lak!
anak tanjung berkata...
lepaih tukar tiub, baru blh pederraih...MERDEKA!!!
Cheong Mou Kei berkata...
dengar cerita pun dah best...kalau siap dengan gambar ribuan penyokong2 tu lagi best la
JWGnetwork berkata...
Tahniah buat Tuan Hisham.. Dengan adanya blog tuan ini akan dapat memperkukuh dan membuktikan kesahihan media masa kini. Sudah sampai masanya kita menerima kenyataan bahawanya media massa kita kini tidak hanya dapat di kawal oleh Kerajaan (UMNO). All the best..
Rizman De Vaux berkata...
i'm d first?? anyways, i hope to join the fiesta on polling day... c ya
Topengperak_Xinwugi berkata...
welcome to this new world...

akhirnya hang memilih untuk berada bersama komuniti blogger...fight.

my blog : http://www.perisik-rakyat.com/ visit me when you're free.

c ya in p-044.jmaat mlm gua gerak ke p-044.



--------------

Tiada ulasan: