.

Sabtu, 22 September 2018

BACA JANGAN TAK BACA








JELAS TERANG

SEMUA FITNAH



https://www.thethirdforce.net/anwar-youd-better-read-this-you-may-be-going-to-jail/


BACA BACA
 
JANGAN TAK BACA

SEMUA FITNAH

-----------------------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nak sabotaj lah tu. .... 2016 anwar penjara . . Macama mana bole urusan dengan erdogan ..... Dah baca dah third force .... Macam2.....

Cik Minah berkata...

Siapa makhlok Ravggie Jassie ni, makhlok serbaq tahu.........?????
1 sen pun tak caya.

Wong_A berkata...

Tt, itu sosok rid wan tee hilang kemana...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Haha liwat 3 ke? .Xnak Anwar jadi PM punya pasal .TT pun percaya dan jadi hamba

Tanah Melayu Dulu berkata...

mcm cerita keling punya tulisan..ini musti geng raheem yg nulih ni...kalau takpun suku sakat tamby chick dr area tg. keling..tu pasal ada mamat tonggeng dr malacca mau masuk enter frame satu kali..ini kalilah!!

Tanpa Nama berkata...

banyak komen aku tidak disiar.. adakah tt takut komen aku mempengaruhi pembaca tt.. atau tt sendiri yang tak mempercayai demokrasi dan hak kebebasan berusuara..

ini reform tt hanya taik.. kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

Anyone can make predictions in politics .... but whoever believes in them is a fool.

Tanpa Nama berkata...

Wtf tt. Apa punya kebebasan bersuara. Lu pun tak dak teloq

Tanah Melayu Dulu berkata...

third force ni bkn pas ke..yg roket dron tu pulak utk siapa umno ke pkr ??...nak gelak pun tak berani nti kena serangan dron dr wak..