.

Khamis, 18 Oktober 2018

JANGAN FITNAH LAGI








RAKYAT SOKONG 

DATUK SERI


Saya dah tak perlu jelaskan kes liwat, kata Anwar

ANWAR Ibrahim menegaskan bahawa beliau tidak perlu memberi penjelasan berhubung kes liwatnya sebelum ini, sebaliknya meminta mana-mana pihak yang masih “ingin tahu” supaya merujuk kepada banyak sumber yang telahpun menerbitkan fakta berkenaan kes itu.

Ketua umum PKR itu berkata rakyat khususnya penuntut institusi pengajian tinggi perlu bersikap terbuka dengan tidak hanya terikat kepada satu-satu sumber untuk mencari maklumat seperti surat khabar atau televisyen

SEMUA ITU

FITNAH TOHMAH

KLIP VIDEO TIPU

GAMBAR TIPU

FB PUN TIPU

INI SEMUA

KERJA JAHAT

ISRAEL

OPPS...UMNO

DAH KALAH

TERIMA NASIB

KAH KAH KAH

----------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah..ini namanya org mengantuk disorongkan bantal..sbelum prk , bakal perdana menteri kata akan beri keterangan selepas PRK..lepas menang, angkat sumpah tetiba suruh semua org tanya empunya artikel..agak2nya bila dato seri tiang seri nak saman washintong post..amerika ada agenda nak regim change lagi ke?bila fahmi nak saman mr wood..kalo menang, duit saman bole digunakan utk pembinaan hotel dan pulau bebas cukai port dickson..bisikan2 kpd isham rais semakin tepat..watak2 sebenar semakin muncul..cer tanya bakal perdana menteri pasai octoberfest..cer media tanya bakal perdana menteri, bagaimna nak uruskan hutang2 wajib 1mdb yg berbilion ni?maklum la , suamiku menteri keewangan terbaik..

Tanpa Nama berkata...

ini hebat..ini sakan..kita ada menteri perogol amah indonesia, kita juga ada kisah suami meliwat jambu indonesia..samada suntut didepan atau suntut dibelakang, yg dikenakan adalah indonesia..padanla indonesia sering ditimpa bala, orgnya pun ditimpa depan belakang..nasib sudah islam terbesar didunia..

Tanpa Nama berkata...

ya sheikh..

dah baca banyak sumber tapi sampai skang masih tak jumpa bukti sahih yang nuar balun bontot saipol suka sama suka atau paksa rela..

bukti sahih mahkamah putuskan nuar mmg meliwat.. itu la sumbernya.. suka tak suka ke paksa rela..tapi itu la dia faktanya

cuma dah diampoon agong..

aku tanya saipol kang ..mampus dia sumpah sekali lagi

lagi pening kang.
cakap betul betul la... yes or no

kah kah kah

Anonymous berkata...

Bro, Hakim Mahkamah Tinggi putuskan Pak Sheikh clear DNA palsu tak selamat nak hukum orang yg tak bersalah.

Yg sumbat masuk dalam, rayuan AG Khas pakai duit curi 1MDB mcm penalty shootoutlah lottery tikam.

FOUR WIRE berkata...

Cukup cukup lah...
Sembang lain plak lh....

Salim berkata...

4 Doktor confirmed kan Bontot Saiful tak kesan kena jolok.Lepas ni kita dakwa:-

1. Saiful Bontot kerana menipu.
2. Semua Hakim2 yg bicarakan DSAI kerana menipu dan juga Rasuah.