.

Jumaat, 16 November 2018

HASUT JADI COOL





HASUT JADI COOL





5 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Disabah. .Dusun senang disusun..murut senang diurut.. Cina senang dibaca.. Bajau senang dirayu.. Bugis senang diejas.. Suluk senang dipujuk..runggus senang diurus. .Apalagi palagi... Gang kartel guna methode parti kalah yang pukimak tu untuk menang. . Ini kartel betul bikin sial benda yg dah sial.. Bukan datang bawak ubat. .Habis diracunnya semua pakai mosanto ngan roundap rumput2 segar disabah ni... Okaylah.. Ini round korang kartel lulus puspakom. .Next time baby... Aku taruk cantik punya kereta masuk. .Pasal apa aku sebut puspakom... Kalau kayu balak ko masukan ke sana.. Letak duit atas balak tu.. Kompom lulus.. .Dari dulu memang begitulah dianya tu.. Kan kan kan... Yamahai... .

Nazrio Dond DoLLa berkata...

PendeK umur PH kaLau umnQ pas pakai hasutan...masuK hutan abang non Tak daN jadi PM... betuL hantu penunggu hutan kaH kaH kaH

Tanpa Nama berkata...

Hasut = di kejar FRU, di bom gas pedih mata & di pancut air chemical, tidur do lokap. Rela/sanggup ke, oh jutawan fakir?

Tanpa Nama berkata...

Tak ada negara dunia ketiga yg boleh tukar kerajaan melalui pilihanraya. Kalau pilihanraya boleh tukar kerajaan pilihanraya tentu diharamkan. Itulah lebih kurang bunyi penghasut. Rasanya dah sampai masa basuh k--- bila kencing.

Tanpa Nama berkata...

celah mana yang kau cool pun aku taktahu. dulu kau yg beria cakap kerajaan tak boleh ditukar melalui pilihanraya. hasut org pi jalanan. now dh tukar jd cam babi jugak ni ape yg kau nk hasut lagi? yg kau cerita bab puki bab kote je xhbis2..