.

Khamis, 8 November 2018

PARTI KERBAU BALAU







PARTI 

KERBAU BALAU

tt, kes keahlian parti mat songel di julau tu apa kabau? Polis repot ada, macc report pun ada. Lahabau betoii, sehingga terserlah kelahabauan nya. Gwa tau tt, lu ada banyak contact ada banyak cable besau dalam parti ni. 
Lu tanya la diorang takde cara lain ke mau tipu sama orang. Ini parti keadilan ke parti kerbau balau. Gwa serious ni, gwa tak gurau. Hamlau punya presiden parti anak beranak macam ulau besau. on 
TAUKE LENDIR?
Publish | Delete | Spam
dr chenor
on 11/8/18


------------------

2 ulasan:

Hakimi Abdul Jabar berkata...

As a lawyer & member of Bersatu, I say that it's about time we truly practise genuine democracy that is based on equality, not class hierarchy. Where Rewards and Respect should be earned, not received as of right.

Malaysians must resolve to ensure the elimination and oblivion of archaic vestiges that represent the feudal society of medieval Malaya and its predecessor truly dissipate in a modern democratic state.

Where we celebrate the Citizen!

Tanpa Nama berkata...

itu presiden parti keadilan apasal sepi and cool jer parti lahabau pilihan tak habis habis lagi....????? Parti pun tak boleh jaga nih kan pulak negara????

Apasal sekarang ada suara suara lantang suruh Tun M lafas memang ada janji dengan suruh dia cepat sikit pass the baton pada mat songel????

Ingat mat songel dari dulu dah ada seperti miachel chia bagman cuma antara nya nama dia ada ghouse ghouse gitu...merata downunder dia heret bag berat hanya dia yang tahu berapa kepuk wang berikat dalam bag tuh, dari west ke east pulau kangaroo tuh....cuma beza dia tak heboh tapi orang tetap ada risik risik dengar dengar...

mat monggol silap dia nak kongsi harta sePENCARIAN ooopppsss! Salah harta sePENCURIAN ala ala si hood hood tuh rompak untuk tabur kat orang susah kah apa apa ler...beza dia tabur bagai CASH IS KING!

Kalau baca betul betul...andaikata mat songel naik cepat...banyak kes mungkin, (ingat mungkin tidak tentu) setel cepat or humban oooppps, buang kes....cuba tanya si adik jemin macam mana apparatus policia boleh di guna atas dia...lebih baik dan afdal tanya mat songel yang selalu sangat liwat tuh...oh sorry lewat!

Akhir tanya....ada kah negara dalam bahaya???