.

Jumaat, 15 Mac 2019

AWAS CHINA MERAH








PRU14
NAJIB  KITA KALAHKAN
JIKA TIDAK
TANAH MELAYU INI TERGADAI
PADA CHINA MERAH

SEKARANG PUN CHINA MERAH
SEDANG MERANCANG UNTUK
IKAT TANAH MELAYU

PERJANJIAN ECRL 
MASIH KETAT
TALI BARUT CHINA MERAH
BERSELIRAT

AJEN BESAR CHINA MERAH
JHO LOW
MASIH BEBAS

BAHAYA DARI CHINA MERAH
BELUM  HABIS
MALAH MAKIN MELUAS

AWAS WASPADA







-------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mengharapkan atok buat reformasi samolah seperti mengharap team bolasepak hobeng jang hobeng dapat mengalahkan barcelona, semuo keno game dengan atok, padan muko hehh.. kahkahkahhh...

Tanpa Nama berkata...

Ya aku sokong tt, kita wajib waspada dgn china merah. Dulu kita humban najib sebab dia deal diam2 dgn china merah. Kita ganti najib dgn madey. Nampaknya madey pun mcm dah stim sikit2 dgn china merah. Kita wajib pantau madey, kalau dia stim lebih2 kita humban dia pulak, abis cerita, tak payah nak putar2 mcm tt.

Tanpa Nama berkata...

Tali barut dalam kerajaan pn byk TT...brapa byk da juat aset2 negara..jgn sembang kencing da jadi kerajaan takkn bodoh lagi..habis modal najib rosman pas hadi semua semut...menteri semua bodoh bebual kote

DatoPidi berkata...

Kau pong sama auta koling jugak.

Nota-
Jumpa azeeee jumpa rizal marikeeeeen
Hempok haji hardy dulu lajy2x