.

Sabtu, 23 Mac 2019

DIRANCANG DISUSUN DIATUR







DIRANCANG

DISUSUN DIATUR 
TIDAK ADA TERJADI 
DENGAN TIDAK SENGAJA





5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hoii..TT....janganlah nak temberangkan melayu pasal Amerika laaa...tapi besuk kau jugak yang jilat budaya burit Amerika....semua yang kau cakap ni pun "dah dirancang disusun diatur"oleh Amerika..phuiiii....pukimak punya TT....

Tanpa Nama berkata...

sudahlaahh....TT...daripade kau merepek pasal Amerika kat rakyat....baik kau jilat burit minah Amerika kahkahkah....

azam berkata...

TT cuba nak tunjuk hero.
Kununnya dia la perancang utama jatuhkan BN.
Kenapa tak rancang juga gerakan menghalang ketua gerombolan menyeberang ke bersatu.

Tanpa Nama berkata...

Ngantok gue what you talking about merancang disusun diatur ini satu contoh analysis dari sudut brains dunia ketiga ini tidak cool white house say this man is dumb.setiap yg berlaku ber analys dan ber strategy tidak semestinya ianya berlaku dgn cepat ianya disusun untuk diatur merenncana mencetuskan lalu merancang bertheory what next what next to the next step pandang dan lihat.

panglimo potaseh berkata...

TT ..nak tanye Amerika ado Rajo tak ..kalau tak do cam no mereko rayo? Sobab lepasan Havard dan Yale tak mampu mikir cam no tontukan tarikh rayo ..yg mampu mikir tarikh rayo, Rajo jo.