.

Isnin, 18 Mac 2019

KLIP VIDEO BAHAYA







AMARAN

KANAK-KANAK DILARANG MENONTON
DINASEHATKAN JANGAN MENONTON
KLIP INI SEBELUM MAKAN





3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Rosmah tetap gorgeous woman gwa tetap pemuji kejelita dia ada something special yg wanita lain tiada.muuuaaah gwa sangat sayang dia

hamim berkata...

Rinduuuu, rindu serindurindunyaaa, rindu kek Datin Seriiiiiii, lama tak nampak muka. TT mengapa TT zalim sangat asyik asyik vedio yang tu, tunjuk lah gambar Datin Seri masa muka dia berseri seri dulu, masa dia cun melecun dulu , janganlah tunjuk benci sangat, jamgan lupa Datin Seri dengan kita ni asalnya sama, Nabi Adam......jangan lupa tu TT

Tanpa Nama berkata...

Hampir 1 bulan aku tak baca blog TT nie, aku nk tanya jt yg jujur....korang rasa Najib tu sukarela or relapaksa kena hempap bik mama.... Kah kah kah kah