.

Ahad, 24 Mac 2019

MUSTAHIL NURUL TAK TAHU





MUSTAHIL NURUL

TAK TAHU SIAPA

ANWAR IBRAHIM
eloklah tu dengan cara merajuk nanti orang bolih simpati .jangan susah Nurul nanti ada orang akan memujuk dan merayu agar berfikir sematang2nya. Bagi aku bila dah ada bapak dan juga emak dalam parlimen tak payah aku nak sibuk2 nak bersama dalam parlimen.bagi peluang mereka dahulu.OLIH sebab kamu selalu disebut PM MATERIAL kamu nak test market .
bolih caulah. 
on 
NURUL TAHU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/24/19

tuan tt,w



----------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nurul nak kahwin la!

Tanpa Nama berkata...

Madeey: Bukan hasrat Mokhzani kembali dalam bidang permotoran - Malaysiakini
Kah kah kah. Apamacam Tee Tee kroni dan anak2 beranak kaya-raya. Tapi Tee Tee pun masyuuk kot
dapat dedak Madeey.

Cekpit Kelima berkata...

Apa dah jadi dgn Malaysia? Sejak aku kecik sampai batu dah lanjut, hanya 2 nama ni ja duk berebut nak jadi PM: Mahathir, Anwar Ibrahim. Harap cepat2lah Atok bagi kat Anwar jadi PM, dah serabut otak baca berita politik. Pasni kalau anak Mahathir ngan anak Anwar pulak berebut nak jadi PM..bagi nombor anak Anwar tu, aku nak PM tepi kah kah kah
Apapon rakyat Malaysia bodoh sebab izinkan jalur feudalisme menyerap dalam politik. Kalau aku, kalau dah anak org politik ja aku tendang jauh2..dah konfem diorg hidup senang dan x pernah tahu kesusahan rakyat. Kat Semenyih hari tu menantu arwah yang bangang camtu pon boleh jadi calon. Rakyat Malaysia lain memang bodoh sgt ke?

cikminah berkata...

Nurulizah testing the water....or the market, nak tengok ramai tak orang sokong dia. Kalau betul nak berenti,tak perlu ugut-ugut. Berenti terus dan buat party baru. Lawan Atok cara gentleman. Ha, ada berani...????