Selasa, 19 November 2019

MAJESTIC SECRET SERVICE


DENGAR

DAN

CAYA


Azmin khianat amanah rakyat, kata pemimpin PKRTINDAKAN Mohamed Azmin Ali mengadakan pertemuan tertutup dengan ahli Parlimen pembangkang pada malam tadi menyerlahkan sikap pengkhianat timbalan presiden PKR itu, kata pemimpin parti.

Ketua Penerangan PKR Tuan Haji  Shamsul Iskandar Md Akin berkata rakyat akan memandang demikian kerana pertemuan dibuat selepas PH kalah teruk dalam PRK Tanjung Piai pada Sabtu lalu.

“Biat rakyat menilai, sehari selepas kekalahan teruk PRK di Tanjung Piai… kita ada seorang naib presiden PH yang buat pertemuan dengan pimpinan Umno.

“Perkataan paling sesuai ialah mengkhianati amanah yang rakyat beri kalau pertemuan seperti ini berlaku sehari selepas kekalahan teruk PH,” katanya kepada wakil media di lobi Parlimen.

Beliau mengulas mengenai pertemuan tertutup pada malam tadi bersama Azmin dan pengikutnya bersama sekurang-kurangnya 22 ahli Parlimen pembangkang.

Pemimpin PKR yang terlibat dalam pertemuan itu termasuk Azmin dan dua lagi anggota Kabinet, Zuraida Kamarudin dan Kamarudin Jaafar.


TUAN AJI NI

BUKAN CALANG

ORANG

PELAKON FILEM

UTAMA

DALAM FILEM

ON THE MAJESTIC

SECRET SERVICE
KAH KAH KAH-----------------

Tiada ulasan: