Sabtu, 29 Februari 2020

JANJI HANYA SEBAGAI CALON
JANJI HANYA

SEBAGAI CALON

TAK ADA DUTULIS

TARIKH BILA

1. abam dibebas dari penjara dan jadi MP PD. dia jalankan tugas MP dan Presiden parti macam biasa. masa ni tt dah serang abam dgn cerita anak ikan, perfume, ketua sambeng dan dan dan. abam tetap menang. 
2. pemilihan parti pkr bertembung garis politik abam dan mat semburit, semburit pastikan org dia pegang jawatan penting dlm parti. 
3. mula berlaku siri ugutan dan serangan pada abam yg dia tak layak jadi PM dan abam rasa tak secure utk jadi PM. Mcm2 penulis ugut abam. anak mamak dakwa dicabul, SD itu dan SD ini dilagukan dalam blog TT dan lain2. Serangan kiri kanan dtg dari semua parti politik musuh abam. 
4. Abam mula defensive, dia mula beratip sebab nak olah persetujuan. alaa sama mcm tektik kau la tt, hari2 beratip nak halang abam. So, salah ke dia beratip bila janji madey pada dia mula disabotaj oleh mat-mat songel, termasuk kau tt? 
on 
SATU PANDANGAN
 AMAT JUJUR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 29/02/20

bula


-----------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tt ni dia ingt dia ja baca politik. Abis abam tu kayu ka?dia pun awal baca politik tt oiii. Yg kami pun boleh baca dia dok mntak sbb dia tau org lain akan sailang klu tun dok pegang.

Kau rsa abam trkjut ke muhyiddin deal ngn geng pnyamun dan pnunggang agama??? Adoii tt pi mngaji balik jelah. Dh sembab kau pun...

Tanpa Nama berkata...

Exactly!