Jumaat, 29 Mei 2020

BERITA SAILANG MADEY






BACA TELITI

MAKNANYA ANWAR
NAK SAILANG UDI TAK CAYA
BACA BETUL

DULU ANWAR SIBUK
I GOT THE THE NUMBER
I GOT THE NUMBER

TETIBA
SEKARANG
BUKAN SOAL NUMBER

DAN 
KEMUDIAN PUTAR CERITA
BAHAWA  MUHYIDDIN
ADA PELAWA
ADA TAWARAN

MUSTAHIL
MAT SABU
GUAN ENG
SALEHUDDIN
CHIN TONG
MAHFUZ
ANTONY LOCK
TAK SEDAR
SIAPA SABENRNYA
ANWAR IBRAHIM
AMIN


Usaha dapatkan sokongan untuk cabar Muhyiddin masih dalam proses, kata Anwar


USAHA pembangkang untuk mendapatkan sokongan 129 ahli Parlimen dalam undi tidak percaya terhadap Perdana Menteri Muhyiddin Yassin masih diteruskan, kata Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim hari ini.

“Parti ini berteraskan ‘reform’, bukan soal pengakuan 129, 130 kerusi (di Parlimen).

“Ini kita sedang bincang, ini masih dalam proses,” kata presiden PKR di Facebook hari ini. 

Beliau berkata, agenda pembaharuan dan kebaikan kepada rakyat dan negara masih menjadi keutamaan. 

“Yang penting bukan soal nombor, bukan soal kuasa, kita dah banyak kali berkuasa, pergi balik, pergi balik rakyat juga jahanam…yang penting mengikat kita ke arah agenda kebaikan. 

“Dalam keghairahan parti-parti politik meraih kuasa, rakyat akan terus menjadi mangsanya,” tambahnya yang juga ahli Parlimen Port Dickson. 

Beliau juga berkata, sekiranya mahukan kuasa, beliau boleh menyertai kerajaan Perikatan Nasional dan menerima jawatan yang ditawarkan.


MAT PUTAR

AKAN PUTAR

DENGAN HARAPAN

MUHIDDIN AKAN

AJAK  DIA SAMA

KAH KAH KAH

3 ulasan:

Awanama berkata...

Kalau barsatu boleh berani kick the titanium balls kalau rasa macam dah tak betul jalan,maka pee kay ar sebetulnya boleh lama dah put the boots on the arse abam al waraki sebab jalan pun dah tak betul.

Unknown berkata...

Lagi hampa duk caya Bang Non mohong lagi tu laah macai PKR jadi bodoh.
Sosok pemimpin Bang Non perbodoh rakyat dan dia ingat rakyat ini anjing kut.

Awanama berkata...

Wahh! Sekarang ni sakai panggil PM dgn panggilan Muhiddin, dulu panggil Malikul Sembab. Ada persamaan antara abam dan sakai anak lelaki rais, dua dua tak bermoral , suka putar putar alam. Kahkahkah gasak la kau dua org, yg penting pru15 bakal kuburkan warlord tua dan pengkhianat mandat rakyat.