Sabtu, 26 September 2020

JAKI KE ORANG

 


 JAKI KE ORANG 

Unknown commented on

 "KALAH LAWAK CERITA MALAM JUMAAT"

Sebahagian 50 dalil dua dekad dulu benar. Tapi jika dikaji dalam bahasa psikoloji. Perkataan perubatan tepat adalah narsistic personality disorder. Nama melayu lama jaki ke orang. 

Penyakit jiwa ni tiadalah boleh membawa maut tapi menyebabkan pergaduhan berpanjangan dan rasa jengkel sbb pelaku haram nak mengaku kalah walaupun dah terlondeh seluar dalam.munkin jail tu cara baik nak selamat party waktu tu. Apa apa pun, selamat bersara datuk seri Anwar!

1 ulasan:

Awanama berkata...

TT, lu ada tonton itu cerita talivision oang putih, Fantasy Island. Yang ada Mr Roarke dan Tattoo tu? Gwa ada tengok perangai Abam masa buat Pengumuman Media "I have nombor". Ada sikit luarbiasa. Gwa pikir Abam sekarang dalam dunia khayalan Fantasy Island.