Khamis, 17 September 2020

SEBELUM MATI




SEBELUM MATI
Tak perlu tunggu mati, sebelum mati pun dah tau Islam ni tak betul. Buraq terbang, Cakap dengan semut, bulan terbelah la bagai semua tu orang bengong je percaya. 
on 
DAH MATI 
NAK CAKAP
 MACAM MANA
Publish | Delete | Spam
Hanif
on 16/09/20

G

2 ulasan:

Ketua Pengarang berkata...

kalau lu hidup 1000 tahun dulu lu cakap pasal internet.. boleh buat tele conference dengan awek lu dekat Russia... pun orang tak percaya.. kita hidup zaman berbeza.. tak ada apa yang mustahil.. dengan kuasa Allah.. semua boleh berlaku...

banyak benda berlaku yang tak boleh diterima lojik akal tapi ia berlaku... sains tak boleh explain semua benda.. !

Awanama berkata...

Brown Flesh Vibrator says: Astaghfirullaah Uncle Sham,

Ni den nak koba pasal posting last se yang ado gamba buraq tuh. Yang tuleh tu namo eh "Hanif" kan? nak tau den apo namo blog dio eh. molampau la pulak.

Logik adolah sobahagian Islam. Tapi tidak sumo dlm Islam tu logik. contoh bondo2 ghaib. Kenapo potong konek tak mati tapi potong kopalo mati?

Den ni byk mrapu tapi kalu bab ugamo den x brani kato buek tuleh pasal Islam. Harap se ati2 la yo laen kali kalu nak potik tulisan orang.

kalu den sobut arwah pak sedaro den, musti Uncle Sham konal. Cumo den jo baru nyosa tak poiee paw Rosmah maso Rosmah maseh kek Seri Perdano duluh.