Khamis, 29 Oktober 2020

GILO POLITIK

 




GILO POLITIK

Unknown commented on 

"TOLAK MUHYIDDIN"

Gila puak² politik ni dah tak ada ubat hingga titah Agong diketepikan. Gila babi pun tak sampai tahap ni. Politik haram jadah.

3 ulasan:

Awanama berkata...

Nampaknya kita semua kena sembelih mcm ayam oleh puak2 politik gila nie..!

capt salai berkata...

Bukan gila babi..tapi dah tahap taik babi..dua kali najis hahaha

Awanama berkata...

Pengampunan Mat Songel telah jadi meragukan apabila kes akan naik di mahkamah samada process pengampunan mengikut Rules of Law.

Itulah punca ibu segala gila nak jadi PM nak jadi PM maka kegilaan politics nih berterusan diikuti dengan aku ada nombor aku ada nombor jumpa Agong bawak berita dongeng tanpa ada carta nama....gila terus mat songel, ooopps mat gila gila nih.....

So kalau nak kata gila pada orang mesti lah cari root cause of that GILA....kan kan kan?