Khamis, 26 November 2020

JANGAN DUA KALI MASUK LUBANG ULAR - NIK AZIZ


 ARWAH NIK AZIZ

KATA AWAS

JANGAN MASUK

DUA KALI DALAM

LUBANG ULAR

AMIN 

Anwar arah pembangkang tidak perlu undi belah bahagi, kata sumber

KETUA pembangkang meminta blok pembangkang untuk tidak menyokong usul undi belah bahagi terhadap Belanjawan 2021 semasa undian dijalankan ke atas cadangan kerajaan di Dewan Rakyat hari ini.

Rang Undang-Undang Perbekalan atau Belanjawan 2021 hari ini diluluskan dengan undian suara.

Undian belah bahagi ialah apabila undi ahli Parlimen dikira setiap satu, manakala undian suara dibuat berdasarkan suara yang lebih kuat didengar.

Beberapa ahli Parlimen pembangkang merungut kerana mesej itu sampai kepada mereka pada saat akhir tanpa sebarang penjelasan lanjut, kata sumber yang enggan dinamakan.

“Arahan ini dibuat pada saat akhir. Banyak wakil rakyat pembangkang kecewa dan menunggu satu penjelasan,” kata seorang ahli Parlimen kepada The Malaysian Insight, sebaik sidang Dewan Rakyat ditangguhkan petang tadi. – 26 November, 2020.

 KECEWA SESAL

TAK GUNA

AMIN

INI PELAJARAN

KENALI SAPA

KAKI KENCING 

SAPA KAKI PUTAR

AMIN


3 ulasan:

Awanama berkata...

nuar kencing pan sampai hancing .. nuar hanya mampu pengang telor mat sabu.. kah kah kah

Awanama berkata...

Ciri narsistic personality disorder jelas. Takut bayang2 sendiri.lepas tu kuat berangan. Anwar timbalan bagitau lambat takut Anwar yang bocor rahsia awal yang anwar nak jadi PM pada PM Anwar.anwar PM sebenarnya sbb apek dah habis.bulan november pun dah lewati 7bulan dari bulan Mac. 6 anwar halang 1 Anwar jangan jadi PM.

wabwas berkata...

Petang tadi gua dh ready nak tgk team feveret gua lawan final game bola. Dh 2 minggu beli tiket x sabar sebab dengar2 team feveret gua nk lawan habis-habisan dan gerenti menang besar. Dah sampai stadium team feveret gua x muncul2 dan team lawan menang tanpa bertanding. Abis game, manager team gua kata saje x nak lawan biar diorang menang dulu.. next final kita lawan balik. Oii aku dh beli tiket ni camne?? Tu tak kira dah kalah betting lagi!! Menghabih boreh jo team cenggini. Puihhhh!!