Jumaat, 22 Oktober 2021

MAK BADAK BELUM BERAKHIR

 
MAK BADAK

BELUM BERAKHIR

AMIN

Unknown commented on

 "HARI HARI AKHIR

 SAEKOR ROSMAH"

Tuan TT, jangan terlalu yakin hari-hari terakhir Mak Badak akan menjadi kenyataan. Mak Badak bagai perumpamaan 'bagai kucing ada 9 nyawa'. Dalam Mesia Bolehland ini yang impossible boleh jadi possible, banyak jenis wayang boleh dimainkan, sistem kehakiman yang diragukan, duit menjadi kuasa dan kain-lain. Marhaen kat bawah sini dah jadi muak dan jelik dengan berlaku di atas sana.. sampai menyumpah CELAKA HARAM JADAH !

2 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Mak Badak dah dapat ic ..isteri Mak Badak pun dapat ..Zaheed Totok pon dapat ..Lepas ni Azeez pon dapat ..mereka ni beramai-ramai akan pi Mekah cuci dosa ..bayangkan, tuhan pon mereka nak kelepet ..

Tanpa Nama berkata...

Sokong kekata nih...apakan tidak si bini dah kena 12 tahun (ingat concurrent kalau tidak 72 tahun dia merengkok) 200 juta kena saman tapi siap boleh mintak passport balik...bukan tuh jer mahkamah boleh pulak nak dengar dia nak adjust dari Nov 22 perlu beri balik passport dia mintak ditukar Dec pulak...apa makna nya nih? Siapa yang pull the strings, mahkamah ke banduan berduit???

Saluran wang dia masih banyak dan kuat tuh boleh mintak sana mintak sini kat mahkamah waimah dah bergelar pesalah curi duit SRC...pulak boleh dungUMNO jadi kan bosskurr nih pointman PRN Melaka...melayu muslim nih kalau tak sedar jugak kes sajad yang dah meletup kan JAIS dan negara akan berlarut sehingga implosion of Malaysia will go to a grand scale.....

Walaupun ini hanya andaian tapi ia nya cukup mengerikan bagi negara yang dulu cukup cemerlang dilihat begitu rapuh menjalankan hukum hakam nya...mana wak lebai RUU 355 ke buku 555????

Sama jer pe'el manusia yang gelap-rabun akal apabila nampak duit....