Jumaat, 22 Oktober 2021

PRU 15 - SOKOMNG PARTI ANTI TIM BANDUAN

 



PRU15

RAKYAT HANYA

WAJIB SOKONG

PARTI YANG JELAS 

TOLAK TIM BANDUAN

KHALAS



Unknown commented on

 "MAK BADAK

 BELUM BERAKHIR"

Sokong kekata nih...apakan tidak si bini dah kena 12 tahun (ingat concurrent kalau tidak 72 tahun dia merengkok) 200 juta kena saman tapi siap boleh mintak passport balik...bukan tuh jer mahkamah boleh pulak nak dengar dia nak adjust dari Nov 22 perlu beri balik passport dia mintak ditukar Dec pulak...apa makna nya nih? Siapa yang pull the strings, mahkamah ke banduan berduit??? 



Saluran wang dia masih banyak dan kuat tuh boleh mintak sana mintak sini kat mahkamah waimah dah bergelar pesalah curi duit SRC...pulak boleh dungUMNO jadi kan bosskurr nih pointman PRN Melaka...melayu muslim nih kalau tak sedar jugak kes sajad yang dah meletup kan JAIS dan negara akan berlarut sehingga implosion of Malaysia will go to a grand scale..... 



Walaupun ini hanya andaian tapi ia nya cukup mengerikan bagi negara yang dulu cukup cemerlang dilihat begitu rapuh menjalankan hukum hakam nya...mana wak lebai RUU 355 ke buku 555???? Sama jer pe'el manusia yang gelap-rabun akal apabila nampak duit.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Woit! Macam mana ni! Pemimpin Pakatan Harapan pun ada kes mahkamah. Jadi member tim banduan tak?

Unknown berkata...

Yes.. betollll..
Tolak tim banduan...
Tapi sokonglah tim yg terlepas dari jadi banduan... contohnya kunan...
MELAKAR SEJARAH....

mintak ampun isyammmmmm ......TT