Ahad, 17 Oktober 2021

SEDARKAN MELAYU BAHAYA CHINA MERAH

 


SEDARKAN MELAYU

BAHAYA 

CHINA MERAH

KHALAS

panglimo potaseh commented on

 "BERI KESEDARAN 

SEBAR PENCERAHAN"

Forest Siti akan di huni oley 700,000 ekor China Merah ..nak tanya dolu Peringgi datang dingan berapa ratus ekor askar ..Jepon datang dingan brapa ekor ..


3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT, lu nyalak nyalak ini macam tak bawak lu ke mana punya. Berapa ekor Moolayoo akan sedar... Sini jugak bising punya Moolayoo ada sedar. Itu mali baca punya Moolayoo bila sulah baca sulah lupa.
Lu mau lagi manyak ekor Moolayoo boleh sedar, boleh paham, lu kasi masuk PRU la... kasi minang, masuk parlimen, wat bising sana... lanti manyak ekor Moolayoo balu boleh paham dan sedar.. Itu manyak Moolayoo punya MP pun akan kadi sokong sama lu...
Silupa jugak la itu Bahaya China Merah punya cilita... Lu biding-biding sini, itu kapiat plesideng Xi talak peduli, lu siapa? Kalau lu masuk parlimen kasi bising kaw kaw, itu duta China Merah boleh kasi tau itu plesideng Xi, ini TT manyak outspoken, kasi ati ati. Itu balu manyak Moolayoo tau ini TT manyak BAGUT, manyak patriotik. Raja Johor pun kasi panggil lu kasi idea apa macam mau wat itu Folest Hill la... macam mana mau angkat balik itu pulau White Stone...!

Raja Kumbang berkata...

Ini projek tok penghulu mukim selatan. Ada berani nak lawan ke?

panglimo potaseh berkata...

Melayu Paria mungking paham bahaya China Merah. Masalah nye pada Melayu Brahmin dan Melayu Dewata ..walaupung Brahmin dan Dewata ni acap kali ucap dan lanchap "langkah mayat saya dulu sebelum sesiapa ngambil Tanah Melayu" ..realiti nye mereka lah yg angkat kaki dulu ..