Jumaat, 17 Januari 2020

JAUHI RASUAH - DEKATI BINI ORANG






WAHAI
ORANG ORANG BERIMAN
JAUHI RASUAH DEKATI  BINI ORANG
DAN 
BAWA M16 UNTUK  KESELAMATAN

KES AMPUN MAKIN BERAT





KES YA AMPOON

Rais yatim???wakakakakaka..
anwar dah terlajak usia. Tak layak dah nk memimpin. Sama dengan tun kita. Tapi mana level kau ni sham?xkn kau dah tak pandai baca politik kot? si rais yatim ni cakap dari kapasiti apa takkan kau xtahu kot? 
Xkn xpnh dgr dia lebong depan2 kot dol?Kita rogol dulu.kahkahkah.. pandai undang2 dengan patuh undang2 beza sham oiii...yang patuh tahu jangan rogol orang..kahkahkah
 on 
KES ANWAR
 MAKIN BERAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 17/01/20

Ini b






------------

BELUM SAMAN LAGI







GUA UDAH

BILANG BELUM

SAMAN LAGI

ABAM MAIN

SADIWARA



Anwar nak saman saya, teruskan, kata Yusoff Rawther


PETALING JAYA:Lelaki di tengah-tengah dakwaan serangan seksual terhadap Anwar Ibrahim berkata, beliau tidak takut terhadap tindakan undang-undang yang mungkin diambil oleh pemimpin PKR itu terhadap dirinya kerana peguam beliau juga mempersoal alasan yang diberikan oleh Jabatan Peguam Negara untuk tidak meneruskan prosiding jenayah.

“Anwar mahu saman saya? Teruskan,” kata Muhammed Yusoff Rawther kepada pemberita dalam sidang akhbar yang disertai oleh peguamnya, Mohamed Haniff Khatri Abdulla di sini, hari ini.



KAH KAH KAH

SAMAN HARI

SELASA KE
KAH KAH KAH

----------

BULAN TIGA







BULAN TIGA
Ini berita sangat baik punya. 
Omputeh kata ia bekerja dua jalan. 
on 
BILA 
BULAN MARCH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 17/01/20

B




-----------

MUSUH KEPADA MUSUH KAMU ADALAH KAWAN KAMU



MUSUH KEPADA

MUSUH KAMU 

ADAAH

KAWAN KAMU
Tukar Tiup dah 
sokong rais anak yatim pulak.
 on
 KES ANWAR
 MAKIN BERAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 17/01/20

B




------------

PROF CARMA





PROF

CARMA

Prof Cari Makan ini jenis bukan pandai, himpit golongan politik untuk dapat jawatan, pangkat, gaji dan imbuhan. Biasanya tak pandai cakap english pun kah kah kah, Prof Kangkung akan Cari bahan bahan yang akan buat boss politik seronok dan membodohkan rakyat, 
walaupun mereka sendiri tahu fakta tidak betul, nak bodek kan ? Kah kah kah cerdik pandai semua dah lari ke negara luar mencari makan 
on 
PROF CARMA !
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 17/01/20

Betu



------------