Selasa, 19 Februari 2013

UNTUK PEMINAT TAPAI - MANA NAK CARI MAKANAN


PEMINAT TAPAI
kaki makan & foodie
ingat tak?

pada satu ketika dulu 
tapai muncul tiap bulan di off the edge
kini majalah gaya hidup para yuppies ini telah menjadi arwah

TETAPI TAPAI TIDAK WAFAT
tapai muncul sekali lagi
tapi dalam bentuk baru
dalam bentuk  klip video 
bukan dalam bentuk tulisan

TAPAI 
muncul setiap bulan
dalam majalah B-SIDE
sebuah majalah  gaya hidup
majalah budaya
majalah fikrah
majalah politik
yang hanya boleh
dibaca melalui i-pad dan talipon bijak
dengan muat turun appsnya
majalah berbahasa inggeris ini
adalah sebahagian dari kaum keranat
stesen radio BFM
NOTA:
sila jangan tanya
macam mana nak dapat masuk B-SIDE
sila usaha sendiri
kerana tukar tiub tak tahu caranya
malah tak pernah masuk
 kerana
tak memiliki  i-pod - i-pad atau  talipon bijak
tukar tiub menggunakan talipon bodoh
cap kuching


LAWATI ALAMAT INI :



--------

15 ulasan:

Awanama berkata...

Aku dah tengok gambar tu. TT layak jadi ADUN Chow Kit..kah kah kah

mek berkata...

wow... like like like.
tapi aku pun macam tt, ada talipon bodoh cap kuching aje..

Awanama berkata...

gampang lu TT. takde baju lain ke?

Awanama berkata...

You spik Inglis so I wan to spik Inglis too... I just want to komen 1 thing only. It is abaut your pesen. Ooo..bro TT please don't wear a batik or baju Hawaii anymore...bekos the batik or the baju Hawaii is not suitabol for you as a young man. It is only suitabol for old man like abg Ajib...ngee...

underBear berkata...

hg tak abeh2 dengan ayat "masak kat rumah jemput awek makan sama2. dia suka dan.. dan..."
hg mai aloq staq aku nak bawak hg p danok, kita pekena tomyam puyu.
belut tu kalau lu malas goreng kunyit pon dah mari...

Awanama berkata...

Cis nak ipad pulak.ipon pun tak bleh.tepaksa gua tunggu sampai balik umah

ORIGINAL DIDI K.B berkata...

SATU AKU PUJI....SAVE THE PLANET...NO PLASTIK...USE TUPERWARE.......TAPI BAB U TUANG BAWANG TU....DAH BAYAR KE LUM........HEHEHEHHHE

Awanama berkata...

ini mcm mamat gagalis saja aku tgk..poyo la TT...tukar la baju lain..mcm sial ,,adakah ini underground punya style...?

Awanama berkata...

woit, baju Aloha/ Hawaiian yang dia pakai tu tak sama laaaa dengan baju batik. Baju Aloha tu budak2 rock pun pakai jugak.

insafdoh67 berkata...

kah..kah...kah... cisss.. tt.. mati mati aku ingat tapai Ubi... neleh air liur... senok pala bos makan air tapai... kih.kih.kih.... suuweeeey...

Cetusan berkata...

Boleh juga belajar speking, ,aircoding ding

mecha_praline berkata...

yes. ini yang ditunggu tunggu. :)

sempat lagi ko tunjuk mat afrika eh.

har har har

Awanama berkata...

Ikan puyuvbuatvkarii pon sedap tt

Awanama berkata...

macam nak hantar video audition pegi channel travel & living je. budget boleh tapau anthony bourdain la ni? kah..kah..kah...
para salut!

Awanama berkata...

budget boleh ganti anthony bourdain la kat travel & living channel, kah..kah..kah... para salut!