Selasa, 7 Mei 2013

BACA INI DULU - TIDAK ADA PERUBAHAN


TIDAK PERUBAHAN 
TEMPAT MALAM ESOK



Anwar tegas lagi, tolak keputusan PRU13


(Sidang media yang dibuat oleh PKR hari ini)

PETALING JAYA:  Anwar Ibrahim sekali lagi menegaskan hari ini penolakkan keputusan pilihan raya umum ke 13.

Dengan memperolehi 52 peratus undi popular jika dibanding Barisan Nasional (BN), dengan jumlah undi sebanyak 5,623,984 untuk seluruh negara, Pakatan Rakyat sebenarnya menjadi pilihan rakyat.

Anwar turut mengulangi Pakatan Rakyat menyifatkan pilihan raya ini penuh dengan penipuan
.



PENGUMUMAN

HIMPUNAN 
SUARA RAKYAT - SUARA KERAMAT
MERAYAKAN 
KEMENANGAN 51% UNDI POPULAR

adalah dimaklumkan masih
di stadium kelana jaya


KITA BERTEMU
STADIUM KELANA JAYA
RABU MALAM
JAM 8:30 MALAM
8/5/13




-------

9 ulasan:

Awanama berkata...

pr baik hati sgt,smpai kiamat kna kncing dgn gerombolan pn hgpa bsyukur lg.abeh pru bt postmortem hasil dia smaja.dh smpai ms rkyt main kasar

Stupid University berkata...

Bro TT,

Gua dapat berita UMNO nak buat kacau kat perhimpunan ini. Tolong berhati-hati ye! Jangan kita lalai dalam soal keselamatan nie. UMNO tengah merancang dan sedang giat memainkan jarum perkauman dan agama mereka.Mereka dah malu dengan penolakan total rakyat dan tidak dapat menerima suara rakyat. Gua bimbang perhimpunan nie nak dijadikan mereka macam 13 Mei nanti!

DIDI KOTA BELUD berkata...

Betul.....nama ahmad khan bin akhbar khan.....tapi muko jawa yang muncul mengundi.....ini semua LANCHOW.....

Awanama berkata...

Kalau tak terima keputusan apsal merayakan kemenangan 51% undi popular.. kah kah kah.. flip flop.. tak terima keputusan tapi merayakan kemenangan.. kah kah kah..

Awanama berkata...

Tak terima keputusan tapi mau merayakan kemenangan undi popular.. kah.. kah.. kah..
Mana satu nie.. tak terima atau terima.. flip flop.. kalau tak terima apsal menang.. kah kah kah.. ini penipuan tapi nak pulak celebrate.. kah kah kah..

Awanama berkata...

TT, Anwar betul! SPR banyak menipu di Kedah. Undi pos dulunya 2000 kini menjadi 6000 di hantar jauh dari kawasan kem, tidak dihantar ke DUN paling dekat, sebab di kawasan bandar BN memang tak boleh menang. Di Parlimen Merbok BN kalah majoriti 3000 tapi KTM tak mau sign borang 14. Trak FRU dihantar kesana malam itu.
Pilihanraya ni memang tipu sebab nak tunjuk kononya BN telah di terima rakyat walhal rakyat sudah selesa dengan PR sebab tak da rasuah dan penyamun!!!!!!!!!!!!!

Awanama berkata...

kami semua tak nak anwar sebagai pm.tapi anwar tak sedar diri!kini anwar nak sabotaj pru pasal kes china dol,bontot siaful tak selesai lagi.ini malam di demontarsi pasal anwar nak tunjuk lanchow dia!kah kah kah..sapa nak lanchow anwar?kah kah kah lancau ada sisa taik!

Awanama berkata...

obama pon kalah dgn undi popular tapi naik jadi pm. Ape kes? Dakwat kekal nak ikut us keputusan xnak ikut us plak ke? Byk org undi pon tapi wakil 1 kerusi xx guna juga. Ikut pada jumlah kerusi perliment la weiii.. Bukan pada undi popular.. Dasar sampah xleh terima kekalahan..

banggoi petai berkata...

ngam bro. .. puak fuckatan ni memang cibai chiak hongkee. .. bgus humban naik tongkang jaa komunis komunis nieee. .sampai tengah tembak pakai Scorpene. .. muahahahahaaahaaaaaa