Selasa, 7 Mei 2013

BERTEMU DI KELANA JAYA MALAM ESOKBERJUMPA 
DI STADIUM KELANA JAYA
malam esok jam 8:30 malam
8/5/13


--------

5 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Pasti......eh...eh...eh...polis minta permit.....heehhehhh....lancow...bangla dapat ic....warganegara kena ada permit.......INI SEMUA LANCHOW.jam 9 aku sampai.....heheheee.....pastikan baju gambar ko ada jual situ....caymon...cetak 1000 helai...mesti habis punya......

Tanpa Nama berkata...

Adakah calon2 PR yg telah menang bergaya sanggup utk pulangkan semula mandat kpd rakyat jika pengundian semula sekali lagi bakal dilakukan?
Adakah sanggup PR bubarkan semula kemenangan di Pulau Pinang, Selangor dan Kelantan?
Harap besok ada jawapan mengenai persoalan ini...

مهمد شفاريز berkata...

Btol,sy nak bju gambr tt si penghasut rakyat..lanchow BN,KORANG BUAT AK MARAH

adios TSS berkata...

Bangla dan Indon berkumpul tak payah pakai permit....Warganegara malaysia kalau nak berkumpul mesti ada permit...gila punya kerajaan haram...'DEMOKRASI ALA KOMUNIS'
Lagi satu ...warga malaysia mengundi pergi sendiri....tapi warga bangla mengundi di malaysia siap pakai pengawal...."POLIS RAJA DIMALAYSIA"

Cadangan;
1. PRU13 MESTI DIBATALKAN. TAK SAH SEBAB BANYAK CARA PENGENDALIAN YANG MENCURIGAKAN. ADA KE MAIN TUTUP-TUTUP LAMPU BAGAI.
2. BUAT SEMULA PRU SETIAP NEGERI SECARA BERASINGAN. CONTOH...SELANGOR MINGGU PERTAMA...KEDAH MINGGU KEDUA...DAN SETERUSNYA.
3. SEDIAKAN KOTAK YANG BERASINGAN UNTUK SETIAP PARTI. TAK PERLU CAMPUR. CONTOH...KALAU PENGUNDI MEMILIH BN...MASUKKAN KERTAS UNDI DALAM KOTAK BERLAMBANGKAN BN(dacing bodoh).
4. SETIAP BILIK MENGUNDI MESTI DIKAWAL OLEH 2 ORANG ANGKATAN TENTERA MALAYSIA. POLIS TAK BOLEH DIPERCAYAI...PEMBELOT NEGARA.
5. SELEPAS JAM 5.00...KIRA UNDI ITU DITEMPAT YANG SAMA DAN SAHKAN...TAK PERLU BAWA KOTAK UNDI DENGAN TEKSI. KALAU ADA SPR CUBA SELUDUP KOTAK LAIN...TENTERA PERLU MENEMBAK MEREKA SAMPAI MAMPUS....MEREKA MUSUH NEGARA.
6. KEPUTUSAN SELEPAS PRU NI...SEMESTINYA PR AKAN MENANG SECARA JANTAN UNTUK MEMERINTAH MALAYSIA. KERAJAAN YANG DIPILIH SECARA BERSIH DAN SAH AKAN MENDAPAT PENGHORMATAN DARI DALAM DAN LUAR NEGARA.....MAHUKAH ANDA BERBUAT DEMIKIAN ??????

Tanpa Nama berkata...

BanglaNation kata berhimpun kerana berduka.....