Jumaat, 25 Oktober 2013

KES BUNUH SEMAKIN JELAS


Dedah syarikat keselamatan pengawal bunuh pegawai bank
Harakahdaily25 Okt 2013
KUALA LUMPUR:Kementerian Dalam Negeri (KDN) perlu mendedahkan nama syarikat keselamatan yang menggaji pengawal keselamatan menembak mati pegawai operasi Ambank di USJ SubangRahsia Sebenar Di Sebalik Tragedi Pegawai Bank Di Tembak Terus Tersebar

Kini telah mepks1njadi perbualan secara terbuka dimana-mana saja bahawa pengawal keselamatan yang menembak mati seorang wanita Pegawai Bank AmBank di USJ Sentral, semalam dan melarikan sejumlah wang bekerja dengan syarikat yang dimiliki oleh seorang exco wanita UMNO Malaysia.
Securiforce Sdn Bhd … Pengarah Eksekutif, Kumpulan Securiforce Sdn. Bhd. (Securiforce) ialah Datuk Maznah Hamid. Jika kisah ini benar maka perlu pihak berwajib dan berkuasa yang mengeluarkan lesen dan permit syarikat keselamatan yang membolehlah para pengawalnya membawa dan menggunakan senjata api memberikan penjelasan sebab di percayai juga pengawal keselamatan berkenaan memiliki MyKad Palsu.
Rakyat ingin tahu akan kebenaran sehingga ke akar umbi tanpa ada sebarang percubaan untuk melindungi.

http://suarainsan.net/rahsia-sebenar-di-sebalik-tragedi-pegawai-bank-di-tembak-terus-tersebar/

Ini Pemilik Syarikat Keselamatan Yang Terlibat Dalam Kes Tembak Pegawai Bank

Gua masih lagi menunggu aper komen Maznah Hamid selaku pemilik Securiforce Sdn Bhd atas kejadian rompak dan bunuh yang berlaku di Ambank USJ semalam.
Menarik perhatian gua, dikhabarkan bahawa kad pengenalan suspek (pengawal keselamatan tersebut) adalah palsu dan tiada dalam rekod JPN.
Persoalannya sekarang ini ialah bagaimana seseorang pekerja kawalan keselamatan boleh terlepas dari tapisan keselamatan tambah lagi yang berkaitan dengan penggunaan senjata api.

--------

2 ulasan:

Awanama berkata...

lihat blog Kadir Yasin dan Rocky - cite lama di cunkil - serangan senang warming up

Awanama berkata...

Bhai....check ngundi mana.....?