Khamis, 3 Oktober 2013

YA AMPOOON APA DIA FREE LOADER





Beri perhatian nilai kebenaran
KUALA LUMPUR 1 Okt. - Setiap institusi pengajian tinggi (IPT) di negara ini wajar memberi perhatian kepada aspek yang menekankan nilai kebenaran dalam kalangan mahasiswa bagi menghadapi gelombang penyebaran...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... YAM  AMPOOOON... kah kah kah..

kah kah kah..NILAI KEBENARAN NI MACAM MANA?... kah kah kah....

k kah... TOLONG CERITA MACAM MANA RAJA PERAK DI LANTIK... kah ..

kah kah kah.. KESAH YANG KEBENARAN LAAA... kah kah kah

kah kah kah...BUKAN KESAH YANG KEBOHONGAN... kah kah kah

KAH KAH KAH
apa dia free loader
kah kah kah

-----------

4 ulasan:

DDKB berkata...

Sultan aminurashid dengan syaitan aminurashid.....banyak bezanya tu....macam syair ni bunyi eh.......alkisah...taib.....alkisah..maka tersebutlah kesah...sang kancil datang beramai ramai mengadap kebawah duli yang maha mulia sultan firaun......ramlee rampas sambil sebut.....MANA FIRAUN PAKAI SULTAN........hehehehe....filem dia ni banyak cerita bodoh...tapi ditelan oleh malaise malaise dengan bodoh...padahal dia ni sosailis dan dia menyindir supaya maialse malaise ni pandai....salute pada TAN SRI P.RAMLEE.....

Awanama berkata...

apsal universiti2 malaysia tak masuk senarai pun Times Higher Education ranking? National University of Singapore nombor 26, Nanyang Technological University Singapore nombor 76...Singapore ada 2 universiti, dua2 top 100...Malaysia eeelek nandek

walhal, mengikut kajian pakar2 pendidikan tempatan, UiTM nombor 1 terbaik di dunia, UUM nombor 3...maklum lah hab pedidikan tinggi untuk pelajar2 dari Afrika.

Awanama berkata...

Kalau ada kriteria universiti mana kangkung paling subur, universiti2 Malaysia akan dapat tempat teratas.

Awanama berkata...

Cakap betul-betul, jangan bohong-bohong: Siapa jual tanah Universiti Malaya kepada pemaju swasta?