Isnin, 13 Januari 2014

BER BUG HAH DAN BER GULING GULING






 Kembalikan Dr Mahathir ke Putrajaya, cadang bekas menteri Zainuddin
OLEH EILEEN NG
Bekas Menteri Penerangan,  Zainuddin Maidin mahu  Mahathir Mohamad kembali ke Putrajaya untuk membantu kerajaan persekutuan Barisan..

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... SATU CADANGAN YANG AMAT BAIK... kah kah kah

kah kah kah...LAGI  CEPAT KIT BER BUG HAH... kah kah kah..


kah kah kah...LAGI CEPAT KITA BERGULING GULING..kah kah kah




---------

4 ulasan:

Awanama berkata...

BrO ..BERITA bERNAMA TV DAH KUARKAN- PERMIM mohon status bumiputra.hahahah ada hati nak apply..ckp tamil kat rumah ada hati nak apply bumi...jahanam Msia ni..bila muka putar alam ni masuk

Awanama berkata...

Apa la anak maiden ni.....
Adakah dia sudah tidak percaya pada najib dan rosmah?
Bukankah najib dan rosmah itu ketua amno. Mengapakah anak maiden mahu berbughah menderhaka pada ketua umno?

Awanama berkata...

kah....kah.....kah....makan ayam....naik harga....kah...kah....kah....makan lembu pula...harga naik......kah.....kah....kah......harga kang kong turun.....kah....kah....kah...tapi tak tahan makan kang kong.....kah...kah....kah.......

Nazrio berkata...

semua tahu zam ni iaLah zam-zam aL kazam ...tapi saya dah dapat rasa zamzam akan meggeLodaK, lagi dia sangat sinonim sama bekasss mantan cendoL@kutty, sebab tu kira 2~3 minggu lepas saya ada high Light di fb tentang al-kazam ini di bawah tajuk "apa biLa songkok bersiLang..."