Isnin, 6 Januari 2014

GILA PALING GILA




DARI FACE BOOK


Gila paling gila ialah gila nak jadi raja.

Like ·  ·  · 3 hours ago · 

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...GILA PALING GILA... GILA NAK JADI RAJA.... kah kah kah..

kah kah kah...BODOH PALING BODOH APA?... kah kah kah..

woit...BODOH PALING BODOH IALAH BERBINIKAN ROSMAH... kah kah kah


----------

6 ulasan:

Awanama berkata...

Sapa rakyat jelata sultan ni?
Not me!!

kayru1 berkata...

raja gila la tuh

Awanama berkata...

Sekor lagi nak makan free anak beranak.. sudah hampir berjaya nak jadi raja.. lepas jadi raja, sorilah yer.. lu sumer boleh pegi mampos.. mmg penat melayan org gila nak jadi raja ni.. kenal kerabat raja pun, perangai dah mcm taik.. inikan pulak raja.. lagi2lah mcm taik.. hidup mengepow dan nak makan free jer memanjang.. kepala butuh la.

Awanama berkata...

Lu bayangkan jika berjaya jadi sultan..wow dpt bidadari dan entot amoi2 la.. bini yg gumuk gedempol akan ditendang punyer.. la ni blom dpt pengiktirafan lagi, bini yg gumuk gedempol poyo2 jer ikut serta mengaku suaminya sultan.. apakah buduhnya sultan berbinikan bini yg gumuk gedempol? Jadi sultan nanti, yg selim melim datang beratur dpn istana.. tak terliur ka?

Awanama berkata...

Kah kah kah.... Aduh, aku tak boleh blah bila melawat page sultan ni. Ber beta beta bagai. Memang sempoi la lu. Yang paling best kaki bodek kat ruangan comment. Angin takda, salah takda, tetiba nak kene mintak ampun. Tak abis2 cite "kebenaran". Kebenarannya besok freeloader ni la jadi lapik kitorang masa kene bakar dalam neraka...

DIDI KOTA BELUD berkata...

Dia punya cara jadi sultan ni semua tahu....pergi palembang...majapahit...bayar lebih kurang...dapat sign semua...bawak balik malaysia...pergi sekali lagi...tapi sewelesi....minta sign keluarga din din...balik lagi...lepas tu dia masuk indek finger dia dalam lubang dubur dia...dia angkat paras bahu..pas tu suruh semua cium hidu hirup dalam dalam secara slow dan consistent jari tu dan hendaklah mengatakkan tak der bau pun secara sopan.....hahahahha...pakimak betul......haahahahahha...eskedobarrr kata belanda.......