Isnin, 6 Januari 2014

JAMUAN MAULUD NABI








SELAMAT  HARI JADI NABI ISA
SELAMAT TAHUN BARU
dari tapai
-


-----------

7 ulasan:

Awanama berkata...

lu nak provoke org islam ke?

jangan berani sgt cabar.

nanti lu kena sambelih.

Awanama berkata...

Alamak bro..
tak jemput pun..

Sedapnye..burung puyuh tu..terlioq ayaq liur..ni kalah masterchef Malaysia...
Barvo..

Awanama berkata...

hai.....
Nampak air botol anggur merah.....
kah..kah...kah....

Awanama berkata...

x payahla kau nak iklankan budaya orang puteh tuh..sedarla kau tu baka makan petai..u know petai???

Awanama berkata...

You sure got many birds, bro.. Lol! Best ke? Cam pelik je puyuh sumbat pulut campur santan campur cendawan, mmg rare nih tp nk try buat gak lah..

Awanama berkata...

Sham,kau ni kdg2 ada biul gk. mmg xdpt nk d nafikan kebiulan tersebut. pencerahan politik kau mmg salute. tp bab agama mmg biul. aku pon ade biul gk. tp x sebiul kau. kau dok sibuk sambut hari isa tu wat apa. nabi isa sendiri pon x ngaku kau dgn penganut kristian sbg umat dia. nabi isa ni diturunkan untuk sesuatu kaum (bani israel). nabi muhammad tu utk seluruh alam. sesiapa yg lahir selepas tahun 11hijrah adalah umat nabi muhammad. tp kalau niat kau nk hepi yeppi go lucky, aku sbg manusia biasa menghalalkannya! slamat enjoy de menjoy.

Awanama berkata...

hoi tt dah berapa lama kau punya dapor tak di cuci daaa.....kau punya dapor sama macam dapor di restoran eee daaa...banyak kotor kahkahkahkah