Ahad, 20 Julai 2014

MH17 - RANCANGAN ANGLO-AMERIKA



DARI  LIDAH 

PENGARNG


semakin jelas bahawa
menembak jatuh pesawat mh17
adalah perancangan jahat
yang didalangi oleh kuasa
imperialis anglo-amerika

muka depan akhbar
the observer london berkata
pemimpim dunia beri
'last chancer' pada putin

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

pemimpin dua itu
hanya tiga orang
obama dari amerika
david cameron dari britain
dan mark rutte dari belanda



kelmarin mark rutte
agak berlapik dalam
kenyataan pertama
tidak menuduh rusia



pemimpin global
pasti lebih dari tiga orang
mustahil 3 malaon ini
mewakili alam maya ini

lalu persoalan timbul
apa perancangan sedang diatur

1- amerika mahu eropah
mengetatkan sekatan ekonomi
kepada rusia kerana sekatan ekonomi
yang dilancarkan oleh amerika
tidak diambil peduli

2 - memulakan kembali perang dingin

3 - memastikan rancangan BRIC untuk
mewujudkan mata wang baru gagal
putin baru pulang dari brazil dimana 
negara BRIC telah mempersetujui
mata wang baru untuk menggantikan dolar



BRIC - negara bric ialh - brazil rusia india dan china

mustahil ini perancangan amerika?
jika soalan ini timbul
maka sila lihat sejarah

1- bagaimana perlabuhanh pearl
sengaja dibirakan diserang oleh jepun
untuk memastikan rakyat amerika
bersetuju masuk pderang dunia ke dua

fakta sejarah telah membuktikan ini
perancangan dalam

2 - heboh tentang tentera vietnam
telah menyerang kapal perang amerika
uss maddox pada 2 ogos 1964 

fakta sejarah telah membuktilkan bahawa
tidak ada serangan dari tenntera laut vietnam
ini sengaja dihebohkan untuk mengolah
persetujuan rakyat amerika untuk memerangai vietnam'
'
3 - paling baru ialah - saddam hussein memiliki
senjata nuklear dan senjata pemusnah - mustahil
pembaca tt lupa hal ini

fakta membuktikan saddam TIDAK memiliki senjata
tujuan -weapon of mass destruction - ialah untuk
menjarah telaga minyak iraq


NOTA
jangan lupa peranan zionis israel
siapa dia yang dikatakan kumpulan pemisah
apa hubungan kumpulan ini dengan israel
siapa dia pemimpin kumpulan ini

MALAYSIA
di malaysia zionis telah membuat jaringan
bukti paling jelas ialah apco
bukti paling jelas ialah sebuah syrikat israel
telah memasang alat komputer pdrm

paling baru yang membuktikan
jaringan zionis wujud di malaysia
ialah bantuan malaysia kepada isreal
dalam bentuk minyak sawit

lalu timbul pertanyaan
1 - adakah jaringan zionis dalam felda
2 - adakah jaringan zionis dalam syarikat mas




Vladimir Putin is given 'one last chance' as world fury mounts over flight MH17

Global leaders rounded on Vladimir Putin on Saturday night as armed separatists continued to block international inspectors attempting to identify and repatriate bodies at the Malaysia Airlines MH17 crash site in eastern Ukraine.

Amid reports that pro-Russia rebels accused of shooting down the plane had removed corpses themselves and were looting credit cards and other possessions belonging to some of the 298 victims, Mark Rutte, the Dutch prime minister, said that Putin had "one last chance to show he means to help [rescuers recover the bodies]".


i rest my case

my lord...


-----------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

All Passengers' Belongings Safe in Place of Malaysia Airlines Plane Crash - OSCE
http://en.ria.ru/world/20140719/191038842/All-Passengers-Belongings-Safe-in-Place-of-Malaysia-Airlines.html

Moscow Surprised by Countries Voicing Theories on Boeing Crash Before Investigation
http://en.ria.ru/politics/20140719/191039845/Moscow-Surprised-by-Countries-Voicing-Theories-on-Boeing-Crash.html

US Conclusions on Boeing Crash in Ukraine Resemble Statements on Iraq's Weapons - Rogozin
http://en.ria.ru/politics/20140719/191036876/US-Conclusions-on-Boeing-Crash-in-Ukraine-Resemble-Statements-on.html

Tanpa Nama berkata...

KONSPIRASI WW3 BRO!!

US SEDANG BUAT AGAR EUROPE PROVOKE RUSSIA UNTUK MULAKAN PERANG.

JIKA PERANG TERCETUS ANTARA EUROPE & RUSSIA, US AKAN JOIN EUROPE PERANG RUSSIA.

KEMUDIAN CHINA AKAN BANTU RUSSIA.

TERCETUSNYA PERANG DUNIA KETIGA.

PERANG DUNIA KETIGA ADALAH PERANG NUKLEAR.

PERANG DUNIA KETIGA ADALAH PERANG KEHANCURAN BESAR-BESARAN.

PERANG DUNIA KETIGA ADALAH ANTARA BLOK US-EURPOE & BLOK RUSSIA-CHINA.

PERANG DUNIA KETIGA DI MULAI KRISIS UKRAINE-REBEL PRO RUSSIA.

PERANG DUNIA KETIGA DI HANGATKAN DENGAN KES MH17 DITEMBAK JATUH.

KENAPA PESAWAT MALAYSIA & NEGARA MALAYSIA DI PILIH UNTUK TERLIBAT??

MALAYSIA DIPILIH UNTUK TERLIBAT KERANA NEGARA MALAYSIA MEMPUNYAI REKOD BAIK IAITU TIDAK PERNAH MEMIHAK KEPADA BLOK US-EUROPE (DEMOKRASI/KAPITALIS)ATAU BLOK RUSSIA-CHINA (KOMUNIS/SOSIALIS).

KONFLIK SUDAH TERCETUS, AKAN MELETUP PADA HARI & WAKTU YANG SESUAI.

Tanpa Nama berkata...

bro buat kajian anwar ibrahim tu ada jaringan zionis atau tak??

terang2 anwar ibrahim mengaku bersahabat dengan PAUL WOLFOWITZ seorang yahudi pendokong kuat zionis israel & perancang perang iraq.

kalau lu ade telor lu kaji la bro.

anwar selalu ke us buat apa??

jalan2 cari makan ke??

lu pikir la sendiri bro.

lagi satu pesan kat anwar suruh dia cepat2 bersara la.

dia dah tua. orang tua pegi jaga cucu dah la.

dunia ni untuk orang muda bukan untuk orang tua.

hehe. wa guna ayat lu bro.

Tanpa Nama berkata...

Sian..makcik pakcik felda xpaham bahasa ko TT..Lain kali kene tulis pallava..baru derang boleh baca..kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

Pasti menang us-urope (baca umno-bn) nyer. Sapa sokong rusia mmg bodo.

Tanpa Nama berkata...

bila ada si keldai jadi ketua , maka senang lah nak di tarik uli tendang si keldai tanpa melawan.

nama pun keldai. mana mungkin keldai nak melawan bagai harimau bila badan otak perangai sudah macam keldai.

nanti sekorpin ter langgar batu karang China dan karam di laut china selatan pulak , apa pulak akan jadi....

amerika memang ter kenal dengan natural ecosystem conservation akan ajak gaduh pulak dengan China pasal batu karang China..

macam macam boleh jadi , asal jangan ada keldai tinggal di kondo sudah !

air gunung berkata...

Wat per kaji pasal nuar tuh.ngabih boreh jer.bkn ada kuasa pon.pembangkang lak tuh.kalo najib or tok mudim ok gak pasal ada kuasa utk menjahat.nuar dah la kuasa x der.konek pon dah kecut.kah kah kah.lain la dia tu menteri kabinet ker.

Tanpa Nama berkata...

Ape lh ke bodoh bangang punya respon @1.49ptg, kalo ye pun Anwar Ibrahim tu baik dgn Wolfowitz ke n mna2 zionis, no hal: dia bukan pemerintah. Yg rakyat takut bils pemerintah /kjaan bahlol UMNO BN jemput APCO masuk jadi spin dokter utk pulihkn imej Najib Rosmah yg tercemar krn Altantunya. Cuba tgk sjk suwey ni memimpin negara kita dr segala segi merudum:tanh ktm bernilai berbilion ringgt dgn mudsh dlepskn si najib kpd spura...silap hb negara mi dgadainya!

Tanpa Nama berkata...

dok nmpk yang amerika konon2 bermusuh dgn russia, nanti russia nie ajakler geng khalifah ibrahim bergabung sebab musuh mereka adalah same, last2 hancur semua geng khalifah ibrahim kene hantam dek russia dan sekutu amerika...mereka nie dok ulang skrip perang dunia pertama tuee...bagaimana khalifah uthmaniyah dijatuhkan....