Ahad, 3 Ogos 2014

CAKAP SERUPA BIKIN

KOMENTAR

tak perlu heboh heboh
jangan makan di mek didogal
syrikat ini memberi 
dana untuk israel
jangan makan di kfc
syarikat ini memberi 
dana untuk israel

mulakan dengan dua ini dahulu
tak perlu melaung laung
allah  hu akbar
tak perlu takbir takbir
KUALA LUMPUR - Bukan hanya rakyat Malaysia, pelancong dan warga negara asing turut melaungkan sokongan dan pembelaan terhadap penduduk di Palestin.
KAH KAH KAH

woit
siapa beri bantuan
minyak sawit pada israel
cakap berdekah dekah

KAH KAH KAH
----------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Cakap berdekah-dekah,kononnya mat monggol berunding dengan pemberontak.Tapi taik melekat diponggongnya.Rupanya pemberontak juga telah di rasuah mat monggol!
kah..kah..kah..
Ini kes kantoi ni..kah..kah..kah..

Awanama berkata...

Bila rakyat tempatan merintih pasal kenaikan harga tak sapa ambil pot. Semua buat bodoh. Semua buat tak faham. Bila guan eng cadang pekerja asing tidak memasak semua bising. Apa hal.nie ? Sebab ramai buat untung cepat dengan pekerja asing yang ramai. Cukong tak ambil org tempatan utk kerja. Mereka lagi suka ambil org asing sebab gaji murah. Untung banyak. Cukup mudah...
Asal para cukong bahagia dengan untung berjuta juta peduli apa dengan rakyat tempatan. Biar mereka terlibat dalam dadah biar mereka jadi pak candu biar mereka jadi penagih supaya cukong boleh kontrol politik... inilah malaysia. Politik jadi tikus macam cukong kontrol semua polisi dan dasar. Dasar yang menguntungkan kroni. Supaya kroni dapat huluq kepada geng politik kah kah kah.
Realitinya cukup senang...
Kah kah kah

Awanama berkata...

Toing toing toing toing........malaysia negara raja lawak