Ahad, 28 September 2014

HOTT TERNOWW TERKINI

PasMa dilancarkan di Terengganu esok ketika PAS melarang penyertaan

Persatuan Ummah Sejahtera Malaysia (PasMa) akan tetap dilancarkan di Terengganu walaupun mendapat tentangan sengit dari PAS negeri itu yang memberikan amaran agar ahlinya jangan menyertai NGO pelobi Pakatan Rakyat itu. "Rasanya sebagai NGO berdaftar kami tidak salah. Yang salahnya pemimpin PAS di Terengganu yang menyerang rakan dalam Pakatan sehingga melemahkannya.

 "Padahal PAS membuat keputusan memperkukuhkan kerjasama dalam Pakatan," kata Setiausaha PasMa Mohd Taib Ahmad.

 Mulai hari ini PasMa memulakan programnya di negeri pantai timur bermula di Pahang petang ini (Ahad) di Raub. Taib mendakwa 300,000 pendengar radio Internet mendengar sesi forum itu melalui DPedas.fm.


 - See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/pasma-dilancarkan-di-terengganu-esok-ketika-pas-melarang-penyertaan#sthash.pR4sY8Uj.dpuf

KAH KAH KAH
gwa tak ada apa nak cakap
gwa tak ada apa nak tambah
kah kah kah

2 ulasan:

Awanama berkata...

Come come cone.. mmg comel gitu.. dah boring ngan budak2 PAS UG yg sombong.. asyik gertak nak kluar PAKATAN. Parti kuat dan survival haper kalo asyik gertak itu ini.. ini parti lembik dan manja..
mari kita lihat kesurvivalan PAS atau PASMA... blom gertak, dah menggelabah.. cool skek bro..

Awanama berkata...

kah kah..woit TT..madey anak lelaki iskandar kutty sudah sokong azmin ali sebagai MB..bagaimana dgn kata-kata Ustaz Fadzil Noor "Kalau musuh sokong kita mesti ada yang tak kena"? kah kah adakah azmin ni barua madey? kah kah http://www.malaysiakini.com/news/275993